Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat

párkány ügyfélszolgálat

 

Telefonos

ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - péntekig:

 08:00-16:00 óráig

 

06-29/952-904

email: 

info@redonydiszkont.hu

Házhozszállítás

Belföldi szállítási díjak: 

Minimum vásárlási összeg

bruttó 2.000,-Ft. 

 

Fenti díjtételek futárszolgálattal belföldre szállítható termékek esetében érvényesek 

(maximum méret 280 cm). 

Külföldi szállítást nem tundunk vállalni!

A futárszolgálat 8:00-17:00 h között szállít csomagot hétfőtől -péntekig, munkanapokon.

 

 

Redőny alkatrészek

Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás

Üdvözöljük webáruházunkban!

Jelenlegi szállítási és átvételi időpontok:

 

 • Szálanyag, vagy bármi amit vágni kell.
 • 6-8 munkanap, raktárkészlettől függően. 
 • Szúnyogháló szettek, összeszerelt szúnyoghálók.
 • 6-8 munkanap, raktárkészlettől függően.
 • Egyedi méretes szúnyoghálók.
 • 6-8 munkanap, raktárkészlettől függően.
 • Redőnyök, műanyag és alumínium is. 
 • (redőnypalást is, ha nincs készleten).
 • 3-4 hét.
 • Apró alkatrészek.
 • 3-6 munkanap.

 

Hétvégéket, munkaszüneti napokat SOHA nem számoljuk bele a visszaigazolási határidőbe!

-

Megnyitottuk bemutató termünket és átvételi pontunkat. 

Címe: 2365 Inárcs, Bajcsy Zsilinszky utca 53/b. 

Nyitvatartás:

Hétfő:                  Zárva

Kedd:                   9:00-17:00

Szerda:                 9:00-17:00

Csütörtök:            9:00-17:00

Péntek:                9:00-17:00

Szombat:             Zárva

Vasárnap:           Zárva

 

Tekintse meg kínálatunkat és rendeljen online most!

 

Egyéb fontos információ: 

 

Webáruházunkban forgalmazott párkányok folyóméter árai minden esetben tartalmazzák az ÁFA összegét!

 

Ablakpárkányok és könyöklők szerepe


ablakpárkányLátott már ablakot ablakpárkány nélkül? Nem túl gyakori jelenség, mivel az ablakpárkányok nélkülözhetetlenek, hiszen az ablakokon lefolyó csapadékot ez a fajta külső párkány vezeti el. Ha ez nem történne meg, komoly beázásokkal számolhatnánk a falakban. A belső ablakpárkányok pedig valójában a könyöklők, melyek amellett, hogy esztétikailag szépen mutatnak, megkönnyítik az ablak takarítását, már ami a vízszintes felületeket illeti.

 

Mivel a kültéri és a beltéri ablakpárkány más és más feladatot lát el, így anyagukban is eltérőek lehetnek. A kültéri esetében időtálló anyagokban kell gondolkodnunk, míg a belső kialakításánál inkább az esztétikum, ami a mérvadó.

 

A külső ablakpárkányoknál általában a porfestett alumínium vagy acél, esetleg márványból készülteket részesítik előnyben. A belső ablakpárkányok kialakításánál a PVC igen kedvelt, mivel árfekvése is jó és esztétikai megjelenése is sokrétű.

 

Amennyiben megbízható ablakpárkányra lenne szüksége, tekintse meg termékkínálatunkat!

 

Műanyag vagy alumínium redőny?


redőnyManapság rengeteg árnyékolástechnikai megoldás közül válogathatunk. Például reluxa, roletta, roló, ám ezeket általában mind beltéren szokás használni. A külső árnyékolás megoldására pedig általában redőnyt szokás használni. A redőnynek számos előnye van, egyrészt megvédi a nyílászárót a különböző időjárási tényezőktől, és variálható, állíthatóságának köszönhetően eldönthetjük, mennyi fényt engedünk lakásunkban. Mindezek mellett ráadásul segíti, hogy mindig megfelelő hőmérséklet legyen a lakásban. Télen jobban bent tartja a meleget, nyáron pedig jobban hűthető a lakás.

 

De milyen anyagból legyen a redőnyünk? A redőnyök elterjedésével egyre nagyobb kínálat közül válogathatunk, mind színben, mind kialakításban. A műanyag és az alumínium redőnyöknek hasonlóan jó zajszigetelési, hőszigetelési és fénykizáró tulajdonságaik vannak. Az alumínium redőnyök tartósabbak, és jobban ellenállnak a környezeti hatásoknak. Ezzel szemben ugyan a műanyag redőnyök elterjedtebbek kedvező árfekvésüknek köszönhetően, viszont az erős napsugárzás miatt könnyen elszíneződhetnek.

 

Amennyiben megbízható redőnyökre lenne szüksége, tekintse meg termékkínálatunkat!

 

 

Milyen legyen a garázskapu?

 

Amikor házat építünk, vagy a már meglévőt újítjuk fel, nagyon sok kérdés merülhet fel bennünk. Milyen legyen a külső, illetve a belső kivitel, milyen elemek szükségesek feltétlenül, és ezek milyen anyagból készüljenek.

A garázskapu kiválasztása nagyon fontos, hiszen több funkciót is el kell látnia egyszerre. Legyen a lehető legbiztonságosabb, könnyen építhető, illetve javítható, továbbá esztétikus is legyen. Nagyon sok féle garázskapu létezik manapság, vannak külön álló kapuk és van, ahol a kapu egyben garázskapu is.

 

A kapu mindenképpen legyen időtálló anyagból, például rozsdamentes acélból, hiszen ellent kell állnia az időjárás viszontagságainak. Rendkívül divatos manapság az acélkorlátokból épült kapu. Az alapok készülhetnek akár betonból vagy fából is, a fát viszont időnként ápolni is kell.

 

Ha Ön is szeretné otthonát biztonságban tudni, és egy erős, időtálló garázskapura van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel segítenek Önnek mindenben!

 

A garázskapuk típusai és kiválasztásának szempontjai

 

A garázskapu kiválasztása nagyon fontos feladat annak érdekében, hogy ideálissá tegyük otthonunkat. Nem csak esztétikai szerepe van, de jelentős biztonságtechnikai funkciója is.

 

Fontos, hogy olyan típust válasszunk, melyet könnyedén a saját életritmusunkhoz alakíthatunk. Ezért érdemes tisztában lennünk azzal, hogy milyen típusú garázskapuk léteznek manapság. Az ideális garázskapu kiválasztásánál talán a legfontosabb szempont, hogy felmérjük az adott teret, és azt, hogy kik használják majd a leggyakrabban a kaput. Továbbá az esztétikai hatás is nagyon fontos a mai világban, hogy szépen illeszkedjen a ház homlokzatához. Ha garázsunkat fűtéssel láttuk el, érdemes költeni a kapu megfelelő szigetelésére is.

 

Termékeinkkel kapcsolatos bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal!

 

Miért válasszon harmonikaajtót?

 

Miért válasszon harmonikaajtót?Szeretne helyet spórolni a lakásban? Unja már, hogy az ajtók befelé vagy kifelé nyílnak? Állandóan ide-oda pakolgatja az útban lévő tárgyakat? Akkor Önnek találták ki a harmonikaajtót!

 

A harmonikaajtó nem csupán egyszerű beltéri nyílászáróként alkalmazható, praktikus emellett dönteni akkor is, ha nagy tereket szeretne sokkal kisebbekre elválasztani, hiszen nem igényel kihajtási teret, így bátran pakolhat bármit az ajtó közvetlen közelébe. Kivitelét tekintve számos különféle variáció áll az érdeklődők rendelkezésére, így mindenki otthona stílusához igazíthatja. Az alapanyag, de akár a szín is kiválasztható, mely nagy teret enged a fantáziának, amikor lakberendezésről van szó. A harmonikaajtó mindemellett egyszerűen kezelhető és gyorsan tisztítható.

 

Amennyiben harmonikaajtó mellett döntött, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendeljen igényeinek megfelelő ajtót otthonába! Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére felmerülő kérdései megválaszolásában!

 

Harmonika ajtók: Egyszerű térelválasztás

 

Harmonika ajtók: Egyszerű térelválasztásA harmonika ajtó sokoldalúsága egyértelmű és vitathatatlan. Ha egy olyan nyílászárót szeretne nap mint nap használni, ami több, puszta mezei nyílászárónál, akkor válassza a harmonika ajtókat. A harmonika ajtók használata több pozitívumot is rejt magában. Amellett, hogy rendkívül helytakarékos a használatuk, tökéletesen alkalmasak ideiglenes vagy állandó térelválasztónak is.

 

A harmonika ajtók többféle méretben is készülnek, a megfelelőt kiválasztva, a lehetőségekhez mérten különböző szélességű elválasztókat hozhatunk létre a lakás bármely pontján. Az otthonokon kívül alkalmasak előadótermekbe, rendelőkbe, irodákba is, ott ahol nincs lehetőség több szoba kialakítására, de rendszeresen szükség van kisebb, privát terek használatára.

 

A harmonika ajtó használata gyors, egyszerű, zajtalan, egy mozdulattal megszüntethető, ha arra van szükség. Beépítése nem igényel nagy átalakításokat, csupán sínekre van szükség, amikben mozgatni lehet az ajtószárnyakat.

 

Keressen minket és hasznosítsa a harmonika ajtót térelválasztóként!

 

Miért válasszon műanyag ablakpárkányt?

 

Miért válasszon műanyag ablakpárkányt?Kültéri ablakpárkányokat korábban csak fémből gyártottak, manapság viszont számtalan alapanyagból választhatunk, de mind közül a műanyag ablakpárkányok azok, amelyek töretlen népszerűségnek örvendenek, ami nem véletlen, hiszen számtalan előnnyel rendelkeznek!

 

A műanyag ablakpárkányok mellett elsősorban kedvező áruk szól, így bárki számára elérhetőek! Népszerűségük masszivitásuknak, tartósságuknak és strapabíróságuknak köszönhető, hiszen kivétel nélkül mindegyik műanyag ablakpárkány kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készül, ezáltal hosszú távú befektetésre tehetnek szert a vásárlók! Jól bírja a napsütést, a hőingadozást és az időjárás viszontagságait is, ráadásul a felszerelése is könnyű, nem igényel különösebb szakértelmet, csak odafigyelést és megfelelő ragasztóanyagot! Végül, de nem utolsó sorban a műanyag ablakpárkányokat rendkívül egyszerű tisztán tartani, elég egy vizes ronggyal áttörölni, semmilyen speciális ápolást nem igényelnek.

 

Kínálatunkban számos műanyag ablakpárkány közül válogathat! Vásároljon minőségi terméket választékunkból!

 

A műanyag párkány előnyei

A műanyag párkány előnyeiAmikor a párkányokról esik szó, akkor legtöbbször a régi, esőben hangosan koppanó, horganyzott acél darabok jutnak az eszünkbe, pedig manapság már a műanyag párkányok uralják a piacot. Természetesen létezik más megoldás is, de a műanyag számtalan előnyével nehéz versenyezni.

 

A műanyag kiváló anyagtulajdonságai, azaz a nedvességgel és a tisztítószerekkel szembeni ellenálló képesség hosszú élettartamot biztosítanak a műanyag párkánynak. Az ablakpárkány a beltér berendezésének szerves része, így stabilitását, tulajdonságait és formatervezését tekintve magas követelményeknek kell megfelelnie. A műanyag párkányok könnyen karbantarthatóak, és gyorsan beépíthetőek. A párkány könnyen vágható, így a méretre szabása sem jelent gondot, ezáltal rugalmasan igazodik a beépítési körülményekhez mind új, mind régebbi épületeknél. Többféle színben rendelhető, így tökéletesen igazodik az ablakhoz.

 

Ha Ön is a műanyag párkányok mellett döntene, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

 

 

Garázskapu redőny termékünket ezen a weboldalon találhatja meg: 

www.redonydiszkont.hu

 

 


Miért van szükség ablakpárkányokra?

Azzal mindenki tisztában van, hogy az ablakpárkány szükséges, azonban azt már kevesebben tudják, hogy pontosan miért. Erre persze sokan rávágnák, hogy azért, mert mutatós. Ez igaz, azonban ennél többet is tudnak az általunk kínált, minőségi ablakpárkányok.

A különböző külső ajtó és ablaknyílások a házon a szigetelés tekintetében a legkritikusabb pontok. Itt érintkezik a fal belső része legkönnyebben csapadékkal, ami a fal elázását eredményezheti, ami látványbeli és szerkezeti problémákat is okozhat.

Az korszerű ablakszigetelések ennek nagy részét kiküszöbölik, azonban az ablakon kívül eső részek ugyanúgy védtelenek maradnak. A külső ablakpárkányokra azért van nagy szükség, mert a maradék, víztől, átázástól veszélyeztetett falazat részt is megóvják az ilyen jellegű károsodástól. A belső ablakpárkányoknak az esztétikum mellett praktikusságuk sem elhanyagolható, hiszen egy plusz felületet nyerünk általuk a növények és kisebb díszek tárolására.

Ha időtálló és mutatós ablakpárkányra vágyik, válogasson kínálatunkból!

 

Milyen előnyei vannak a műanyag és az alumínium párkánynak?

A párkány a berendezés alapvető részét képezi, mind otthonunkban, mind pedig munkahelyi környezetben.  Választékunkban több féle típus közül válogathat.

A döntés során mindenképpen érdemes figyelembe venni otthonunk már meglévő berendezéseinek stílusát, azonban nem elhanyagolható szempont az anyag kérdése sem. Ez utóbbiban szeretnénk most egy kis segítséget nyújtani.

Műanyag párkány előnyei:

-  Anyagának köszönhetően olcsóbban lehet beszerezni, emellett takarítása sem okoz gondot.

- Élettartama rendkívül hosszú, ezért bármilyen épületre használatható.

- Tartja a meleget, hőszigetelő hatást fejt ki, ha az ablak kerete is műanyagból készült.

Alumínium párkány előnyei:

-  Leginkább kültérre használatos a masszív tartóssága miatt.

- Ellenáll az időjárás viszontagságainak, esőnek és a magas hőnek is.

- Az alumíniumból készült párkányokat is könnyű tisztítani, egy modern lakásban dekoratív megjelenést is nyújthat.

Ha felkeltettük érdeklődését, nézzen körül weboldalunkon és válogasson minőségi termékeink közül!

 

Miért előnyös a takaróprofilok használata?

Előfordulhat, hogy van egy gyönyörű ablaka, igényesen beépítve, színben és mintában hozzáillő párkánnyal, de valami mégis hibádzik, valami nem tetszik rajta. Ha jobban megnézzük, észrevesszük, hogy az ablak és a fal találkozása nem túl szép látvány.

A takaróprofilok ezt az esztétikai problémát szüntetik meg egyszerűen, gyorsan és mindenekelőtt hatékonyan. Senki sem szereti, ha a nyílászárók beépítés után mégsem mutatnak olyan összeszedett és letisztult képet, mint amilyet elképzelt. A nálunk kapható különféle színű és mintájú takaróprofillal könnyedén tökéletessé varázsolhatja nyílászárói kinézetét!

Az illesztéseket teheti sokkal esztétikusabbá, ami által elegáns és kellemes hatás érhető el. Ráadásul nálunk néhány nap alatt hozzájuthat a szükséges takaróprofilokhoz, ha online rendeli meg! Különféle szélességben és vastagságban talál minőségi takaróprofilokat kínálatunkban.

Ha Ön is tökéletes végeredményt szeretne látni a nyílászáró beépítése után, válasszon ízléses takaróprofiljaink közül!

 

Öltöztesse ablakait!

A designnak sokféle arca létezik. Nemcsak egy ruha vagy egy formatervezett használati tárgy lehet stílusos és egyedi, de akár egy családi ház is. Ugye nem is gondolta volna, pedig mindez lehetséges és ráadásul könnyedén megvalósítható!

A házakat, épületeket is fel lehet öltöztetni, méghozzá ilyen egyszerűen: válasszon otthonába Ön is a stílusához passzoló kiegészítőket! A különböző alapanyagú, színű és méretű nyílászárók és tartozékaik ugyanolyan egyedi megjelenést képesek kölcsönözni egy lakásnak, illetve háznak, mint annak belső berendezése.

Válogasson ablakpárkányaink között, de ne álljon meg itt, hanem nézzen szét a takaróprofilok és a végzárók között is! Akár alumínium, akár műanyag, mindkét esetben találhat olyan kiegészítőket és nyílászáróelemeket kínálatunkban, melyek megtestesítik a klasszikus, elegáns vagy éppen a rusztikus stílusok lényegét.

Öltöztesse Ön is otthonát és vásároljon stílusos ablakpárkányokat a hozzá tartozó kiegészítőkkel a Párkánydiszkontból!

 

Cserélje le rossz nyílászáróit és ne feledkezzen meg az ablakpárkányokról sem!

A lakás nyílászáróinak állapotára fokozottan érdemes odafigyelni, hiszen, ha elöregedtek, megkoptak vagy sérültek, azzal számos problémát hoznak magukkal.

A nem megfelelően funkcionáló nyílászáróknak köszönhetően a huzat betörhet a lakásba, ez pedig főleg a fűtési szezonban igen kellemetlen, hiszen nem csupán a meleg szökik ki a lakásból, de még a fűtésszámlát is jelentősen megnöveljük. A rossz ablakok, ajtók párásodást is okozhatnak, ez pedig a penész megjelenését is eredményezheti.

Ellenőriztesse, és cserélje le nyílászáróit amennyiben az szükséges. Ha a csere mellett döntött, ajánlott ablakpárkányait is leellenőriztetni, nem balesetveszélyesek-e, illetve nincs-e valamilyen sérülés rajtuk vagy megfelelően vannak-e rögzítve. Webáruházunkban megtalálja új ablakpárkányait, akár az alumínium, akár a műanyag változat felel meg igényeinek, nálunk minőségi ablakpárkányokat és a hozzájuk tartozó kiegészítőket is beszerezheti!

Válasszon nyílászáróihoz passzoló ablakpárkányokat és legyen otthona kívül-belül stílusos!

 

A párkányokról részletesebben: fogalmak

Azt hiszi már mindent tud az ablak párkányokról? Fogadjunk, hogy mi még Önnek is tudunk újat mondani! Olvassa át most következő rövid áttekintésünket és tudjon meg többet ablakpárkányáról

Ezek az információk nemcsak abban az esetben lehetnek hasznosak, ha Ön új ablakpárkányt vagy a hozzá tartozó kiegészítőket szeretne vásárolni, de még akkor is, ha nyílászárói karbantartását szeretné házilag elvégezni.

 • A műanyag párkány az egyik legelterjedtebb párkányfajta, nemcsak könnyű tisztíthatósága és alacsony ára miatt, de azért is, mert könnyen méretre vágható és így felhasználható régi és új nyílászárókhoz is.
 • A kamrás, keményített, PVC párkányt általában fóliázva gyártják, beltérre és kültérre egyaránt alkalmazható.
 • A habosított ablakpárkány könnyebb anyagú, de ugyanolyan sokoldalú megoldás, mint a kamrás változata.
 • Az alumínium párkány előnye a hosszú élettartam, viszont ennek megfelelően magasabb az ára, mint a műanyag változatnak.
 • A párkányfogadó, vagy más néven a zárprofil, az ablak részei közé tartozik, de köze van a párkányhoz is, mert az ablak aljához rögzített zárprofilról van szó, aminek segítségével a párkány hozzácsatlakozik az ablakhoz.
 • A szegőléc esztétikai szerepet tölt be, eltakarja a hézagokat és illesztéseket.

Ugye nem is gondolta volna, hogy egy ablakpárkány ilyen sokféle lehet? További kérdéseivel bátran keressen fel minket, munkatársaink készséggel segítenek Önnek!

 

Minőségi ablakpárkányok és az időjárási tényezők

Az ablakpárkányok kül- vagy beltéri felhasználástól függetlenül fontos elemei otthonunknak, hiszen a beltéri darabok esztétikai szerepet töltenek be az egységes és harmonikus enteriőr kialakítása során, míg a kültéri párkányok a vízelvezetésért felelnek, így otthonunk állapotában nem tehet kárt a nagymennyiségű csapadék.

A mai modern ablakpárkányok elsősorban műanyag és alumínium konstrukciókban állnak a tulajdonosok rendelkezésére, melyek közül mindenki igényeinek megfelelően válogathat, hiszen valamennyi típus időtálló és hosszú távú befektetést kínál. A tartósság elsősorban a modern gyártótechnológiának és a környezeti tényezőkkel szembeni ellenálló képességnek köszönhető:

 • Erős napsütés és UV sugárzás
 • Szélsőséges hőmérsékletváltozás az év minden szakában
 • Nagymennyiségű csapadék
 • Viharok okozta károk, jégeső, ónos eső és egyéb szélsőséges időjárási elemek

Válasszon minőségi műanyag vagy alumínium ablakpárkányokat, melyek megbízhatóan ellenállnak az időjárási viszontagságoknak és tekintse meg weboldalunk széles termékkínálatát, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

 

Műanyaggal a környezetért

A mai világban egyre fontosabbá válik a fenntartható fejlődés, hiszen jövőnk megalapozása a tét, ehhez pedig fontos, hogy felelősséget vállaljunk tetteinkért. Környezettudatosan élni ma már nem csak annyit jelent, hogy nem szemetelünk, vagy szelektíven gyűjtjük a hulladékot. Egy lakóház felépítésénél és berendezésénél is odafigyelhetünk arra, hogy környezetbarát alapanyagok felhasználásával csökkentsük ökológiai lábnyomunkat.

Ön mit tesz a környezetéért? Néha olyan dolgokkal is hozzájárulhat az ökotudatos léthez, amiről első látásra nem is gondolná, hogy hasznos lehet. Ilyen megoldás például a műanyag nyílászárók, műanyag párkányok beépítése is. A műanyag számos előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, melynek segítségével sokat tehet a környezete megóvásáért.

A műanyag kiváló szigetelő tulajdonsággal rendelkezik, így használatával nem pazarol fölösleges energiákat. Nem kell erdőket kiirtani egy-egy darab elkészültéért, ráadásul teljes egészében újrahasznosítható. Meggyőztük? Vállaljon Ön is felelősséget, és döntsön a műanyag nyílászárók és párkányok mellett!

 

Itt a tavasz, szereltessen fel napellenzőt!

Egy forró teát szürcsölve gyönyörködni a naplementében? Takaróba burkolózva, összebújva kedvesünkkel? Esetleg a reggelit elfogyasztani a felkelő nap sugarainál? És mit szólna a délutáni sziesztához egy nyugodt nyári délutánon? Mindegyik remekül hangzik, igaz?

Ugyanakkor a tűző napsugarak és a kellemetlenül égető napsütés sok gondot okozhatnak, melyre tökéletes megoldást kínál a napellenző. Teraszra vagy erkélyre szerelve ideális perspektívát kínál az árnyékolásra. A napellenző emellett számtalan veszélytől is megóvhat minket! Köztudott, hogy a déli nap sugarai károsak a bőrre és a szervezetre, könnyen okozhatnak hőgutát vagy napszúrást, illetve súlyosabb esetekben bőrelváltozásokat vagy akár bőrrákot.

A napellenző alkalmazásával megóvhatjuk testünket a közvetlen napsugárzástól, miközben élvezhetjük a kellemes meleget, vagy csodálhatjuk kertünket és a tájat.

Ha Ön is szeretné, hogy egy ilyen praktikus szerkezet álljon rendelkezésére, nézzen körül nálunk, és forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

Elérhetőségeink:

    06-29/952-904

                        

email:

   info@redonydiszkont.hu

 

Webáruház készítés