Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat

párkány ügyfélszolgálat

 

Telefonos

ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - péntekig:

 08:00-16:00 óráig

 

06-29/952-904

email: 

info@redonydiszkont.hu

Házhozszállítás

Belföldi szállítási díjak: 

Minimum vásárlási összeg

bruttó 2.000,-Ft. 

 

Fenti díjtételek futárszolgálattal belföldre szállítható termékek esetében érvényesek 

(maximum méret 280 cm). 

Külföldi szállítást nem tundunk vállalni!

A futárszolgálat 8:00-17:00 h között szállít csomagot hétfőtől -péntekig, munkanapokon.

 

 

Redőny alkatrészek

Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás

Termék kategóriák

Főkategória

A WebÁruházban található termékek száma: 332dbRedőny vagy roletta? Melyiket hol érdemes alkalmazni?

Redőny vagy roletta? Melyiket hol érdemes alkalmazni?Manapság az árnyékolástechnika világában számtalan lehetőség közül válogathatunk, azonban, ha a 2017-es trendeket vesszük alapul, kijelenthetjük, hogy a redőny és a roletta lesz a legkedveltebb kialakítás.

Azonban a két verzió sokban eltér egymástól, hiszen a redőnyt kültéren, míg a rolettát beltéren szokták alkalmazni. Emellett a redőny egy olyan kialakítás, mely sokkal magasabb fokú árnyékolást képes biztosítani, mint a roletta, ami inkább szürkületet eredményez az adott térben.

Tehát ezek ismeretében érdemes eldönteni, hogy melyik kialakítást szeretnénk alkalmazni. A redőny főként azok számára javallott, akik kedvelik a tökéletes sötétséget, és zavarja őket a legkisebb beszűrődő fény is pihenés közben. A roletta pedig pontosan a másik oldal képviselőinek ajánlott, akik bár szeretnének besötétítetni, jobban kedvelik a beszűrődő, halvány fényeket.

Mind a két kialakítást célszerű alkalmazni, a fő szempont az, hogy mit várunk el az adott terméktől! Nézzen körül nálunk, és válasszon igényei szerint!

 

Miért a reluxa?

Miért a reluxa?A beltéri árnyékolók között ma már nagyon sokféle típus közül válogathatunk. Az igényeinknek megfelelően választhatjuk ki, milyen anyagból, színben és milyen tulajdonságokkal kivitelezett árnyékoló kerüljön a nyílászáróra.

A reluxa az egyik legnépszerűbb, széles körben elterjedt árnyékoló. Mi az oka a népszerűségének? A reluxák mindenki számára megfizethető árfekvésben kaphatóak, kedvező áruk mégis sokoldalúsággal párosul.

A reluxák védenek a napfénytől, de attól is, hogy a szoba gyorsan felmelegedjen. A felszerelésük és a kezelésük is egyszerű, a modern reluxákat akár már távkapcsolóval is lehet irányítani. Szinte mindenhová fel lehet őket szerelni, a mennyezettől kezdve az ajtón át ablakkeretre és homlokzatra is. A lamellákat tetszés szerint állíthatjuk, így meghatározhatjuk, hogy mennyi fényt engedjünk be, szűrt fényt vagy teljes világosságot szeretnénk a helyiségbe.

A reluxák kreatív felhasználása is adott, mert akár térelválasztóként is funkcionálhatnak. Ezen kívül kis helyet foglalnak, hosszú az élettartamuk, mindehhez nem igényelnek karbantartást!

Nézzen körül nálunk, és keressen minket bizalommal!

 

Roletta: sokoldalú árnyékoló

Roletta: sokoldalú árnyékolóBeltéri árnyékolókból nagyon sokféle létezik. Az egyedüli feladat csak az, hogy el kell dönteni, melyiket választjuk; függöny, zsaluznia vagy netán roletta?

A roletta azoknak ajánlott, akik a finom, elegáns, mégis praktikus megoldásokat kedvelik, akiknek fontos a külső megjelenés, na és persze a teljesítmény is. Mit kell tudnia egy beltéri árnyékolónak ahhoz, hogy megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak is?

Legyen kedvező az ára, legyen könnyen kezelhető és természetesen az sem árt, ha tökéletesen eleget tesz a feladatának, tehát jól árnyékol.

A roletta minden helyiségben használható olcsó árnyékoló eszköz. Alapvetően textilből készül, ennek megfelelően nagyon sokféle színben, mintával és anyagból készülhet el, de akár bambusz változattal is találkozhatunk. Kicsi helyet foglal, hiszen elég csak feltekerni, ugyanakkor nagy felületen is alkalmazható. A roletta legnagyobb előnye, hogy ferdén is felszerelhető, tehát tetőtérben is kiválóan alkalmazható.

Bátran nézzen körül nálunk, és keressen minket roletta kínálatunkért!

 

Ablakpárkányok méretre vágva!

Ablakpárkányok méretre vágva!Az ablakpárkányok a nyílászárók alapvető kiegészítői, nem gyakran látni ablakot külső vagy belső párkány nélkül. Mindkét típusnak megvannak a maga saját funkciói, lehet rájuk virágokat, díszeket helyezni, alkalmasak könyöklésre, védik a házfalat, díszítik az épületet.

Az ablakpárkányok ma már többféle alapanyagból készülhetnek, így például alumínium vagy műanyag párkányokat is ismerünk. Méret tekintetében vásárolhatunk előre gyártott, standard méretű ablakpárkányokat, de sok esetben ezek nem megfelelőek, ám van lehetőség méretre is vágni őket.

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen tőlünk méretre vágott ablakpárkányokat! Nem talált még eddig olyat, ami teljesen illik az ablakához? Egyedi méretű ablakpárkányra lenne szüksége, de fél attól, hogy a vágás nem lesz pontos és az illesztés tökéletlen lesz?

Amennyiben minket választ, ilyen problémáktól nem kell tartania, hiszen mi nem csupán minőségi ablakpárkányokat kínálunk, de arra is ügyelünk, hogy a méretre vágás pontos legyen! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken méretre vágott ablakpárkányok vásárlásával kapcsolatban!

Webáruház készítés