Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat

párkány ügyfélszolgálat

 

Telefonos

ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - péntekig:

 08:00-16:00 óráig

 

06-29/952-904

email: 

info@redonydiszkont.hu

Házhozszállítás

Belföldi szállítási díjak: 

Minimum vásárlási összeg

bruttó 2.000,-Ft. 

 

Fenti díjtételek futárszolgálattal belföldre szállítható termékek esetében érvényesek 

(maximum méret 280 cm). 

Külföldi szállítást nem tundunk vállalni!

A futárszolgálat 8:00-17:00 h között szállít csomagot hétfőtől -péntekig, munkanapokon.

 

 

Redőny alkatrészek

Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás

Szúnyogháló

Főkategória >Szúnyogháló

1 új
23 termék
Szúnyogháló szettek
20 termék
Alkatrészek
4 termék
Kiemelő profilok
6 termék
Hálók


Szúnyogháló: Hogyan válasszunk helyesen?

A szúnyogháló egy hasznos kiegészítője az ablakoknak, ajtóknak, de ahogyan a nyílászárók esetében, úgy a szúnyoghálók között is többféle típusból válogathatunk. Választhatunk például többek között a műanyag keretes szúnyogháló és az alumínium keretes szúnyogháló között, ám itt fel is merül bennünk a kérdés, hogy: „Mi a különbség a kettő között?”.

Minden esetben tájékozódjon vásárlás előtt és azt vigye haza, amelyik a leginkább illik az igényeihez.

Amit figyelembe kell vennünk a szúnyogháló vásárlásakor:

  • Mobil vagy hagyományos: Mindkettő típus megfelelő lehet, ám nem mindegy, hogy melyik változatot hova szeretnénk. A mobil szúnyogháló bármikor eltávolítható, így praktikus, de egy víkendházra, nyári konyhára vagy konyhaablakra a hagyományos modellek illenek inkább.
  • Keret: A szúnyogháló kerete lehet műanyagból vagy fémből. A műanyag olcsóbb és egyszerűen tisztítható, az alumínium tartósabb és szebb, illetve aki szereti a természetet, az alumínium keretek kínálatában között fautánzatú darabokat is talál.

Forduljon hozzánk bizalommal, és ha kérdése van, ne féljen azt feltenni, hiszen mi azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek!

 

A szúnyogcsípésről, annak veszélyeiről és kezeléséről röviden I.

Avagy, miért szereltessünk fel mindenképpen szúnyoghálót a nyílászáróinkra?

Mindannyian tudjuk, milyen kellemetlen tud lenni a szúnyogok csípése: ismerjük az égő, viszkető érzést. Azonban abba gyakran bele sem gondolunk, hogy egyesek érzékenyebbek rá az átlagnál, vagy valamiért vonzóbb a vérük a szúnyogok számára. Így aztán ha valaki szúnyogcsípésre panaszkodik, csak legyintünk. Holott nem mindegy, hogy egy csípésről, vagy sokról van szó, és az sem, hogy a csípések nagy, fájó, piros duzzanatokká válnak-e. Ha ilyesmit tapasztalunk, feltétlenül védekezzünk szúnyoghálóval!

A tudomány jelenlegi állása szerint a nőstény szúnyogoknak a peterakáshoz van szükségük emberi vérre, és nem mindegy, hogy az a vér milyen. Akiknek a bőrfelülete nagy koncentrátumban tartalmaz szteroidokat, koleszterint, vonzóbbak számukra, továbbá akiknek a szervezete nagyobb mennyiségben állít elő bizonyos savakat.

Manapság a permetezések miatt egyre több a fertőzött szúnyog, ezeknek a csípése is kiválthat allergiás reakciót, fokozottan érdemes tehát szúnyoghálót felszerelni!

Óvja meg magát a kellemetlenségektől, és válasszon korszerű szúnyoghálót!

 

A szúnyogcsípésről, annak veszélyeiről és kezeléséről röviden II.

Avagy, miért szereltessünk fel mindenképpen szúnyoghálót a nyílászáróinkra?

Szúnyogcsípéskor az történik, hogy a nőstény szúnyog, miközben a vérünket szívja, belejuttat a bőrünkbe egy adagot a nyálából. Az immunrendszerünk erre reagál, amikor megduzzad a bőr.  Normál esetben a csípés egy halványpiros duzzanat, amely körülbelül két napon belül eltűnik. Amennyiben érzékenyek vagyunk rá, tovább is tarthat.

Súlyos esetben allergiás reakció léphet fel, ami a torok duzzanatát és nehézlégzést okozhat, ebben az esetben azonnal forduljunk orvoshoz! A normál csípések helyét sem szabad vakarni, használjunk inkább hidrokortizol tartalmú nyugtató krémet, zselét.

A legegyszerűbb persze a megelőzés, tehát nyílászáróinkat mindenképpen érdemes szúnyoghálóval felszerelni. Szúnyoghálóval nem kell lemondanunk a nyitott ablakon éjszaka beáradó hűvös levegőről sem, és sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat.

Amennyiben a szúnyogháló mellett dönt, nézzen körül kínálatunkban és forduljon hozzánk bizalommal!

 

A szúnyoghálók fajtái

parkanyA szúnyogháló praktikumait nem érdemes hosszan sorolni, hiszen mindenki számára ismert a legfontosabb előnye, vagyis, hogy a nyári melegben biztosítja a lakás megfelelő szellőzését anélkül, hogy beengedné a szúnyogokat és legyeket.

Típus szerint megkülönböztetünk ablakra és ajtóra is szerelhető szúnyoghálót. A keret készülhet, műanyagból és alumíniumból. A leggyakoribb fajták:

•    A fix szúnyogháló kialakítása és cseréje egyszerűen elvégezhető, ezért is rendkívül praktikus megoldás. Fontos információ róla, hogy csak kívülről szerelhető fel.

•    A tolópályás szúnyogháló egyik legnagyobb előnye, hogy kiválóan alkalmas a nagy felületű ablakok lefedésére.

•    A zsanéros szúnyoghálót általában ajtókra szokták szerelni, jellemzője, hogy nagy helyigény szükséges a kialakításához.

•    A rugós szúnyogháló az ablakok mellett ajtóra is szerelhető, illetve redőnnyel is kombinálható. Ez a típus rendelkezik a legkisebb helyigénnyel.

Ha Ön is minőségi szúnyoghálóval szeretné felszerelni otthonát, tekintse meg a honlapunkon található termékek széles választékát!

 

Egészségesen szúnyoghálóval: a szúnyogok okozta ártalmakról

Szúnyogháló

A szúnyogok a mindennapi élet velejárói, ahogyan a szúnyogcsípések is. Mindenki elszenved élete során több-kevesebb szúnyogcsípést, ezek megfelelő idő és kezelés következtében nyomtalanul el is tűnnek.

Az egyszerű szúnyogcsípésnek is megvannak a maga veszélyei, ha nem vigyázunk. A megelőzés éppen ezért nagyon fontos kicsik és nagyok számára egyaránt. Egy modern és minőségi szúnyogháló felszereltetése sosem késő és megéri az árát, mert hosszú távon biztosítja a nyugalmat és a hatékony védelmet a vérszívók ellen.

Miért kell tartanunk a szúnyogoktól? A szúnyogcsípés általános velejárója a viszketés, de ha koszos kézzel vakarjuk a sebet, abba kórokozók kerülhetnek, elfertőződhet. Ezen kívül a szúnyogcsípés az arra érzékenyeknél a darázscsípéshez hasonlóan allergiás reakciókat is kiválthat, de a szúnyogok maguk is kórokozókat juttathatnak csípésükkel a sebbe.

A bajt egyszerűbb megelőzni, mint kezeltetni a már kialakult elváltozásokat. Készüljön fel Ön is a szúnyogszezonra és szereltessen fel szúnyoghálót otthonában!

Egészségesen szúnyoghálóval: a szúnyogok okozta ártalmakról 2.


SzúnyoghálóA tél és a vérfagyasztóan hideg idő végeztével újra éled a természet. A rügyező fák, bokrok és a zöldellő fű nem csupán egy új tavasz ígéretét hordozza, de az olyan kártékony rovarok kirajzását is, mint amilyenek a szúnyogok, legyek, muslicák.
Szerencsére ma már számtalan válogatott eszköz áll a rendelkezésünkre arra vonatkozóan, hogy hatékonyan távol tarthassuk ezeket a bosszantó rovarokat a privát szféránktól. Nem mindegy azonban, hogy milyen módszert választunk, mert ha meggondolatlanul használunk szúnyogirtó szereket, csak azt érjük el, hogy az egészségünket veszélyeztetjük.
A szúnyogirtó spray-k, kenőcsök, permetek nagyrészt kémiai vegyületeket tartalmaznak, amivel megakadályozzák a rovarok közeledését. Ezek a vegyületek azonban az emberre is veszélyesek lehetnek, ha a szervezetben felhalmozódnak. Ilyen kémiai anyag a DEET is. A DEET egy nitrogén tartalmú szerves vegyület, ami az idegrendszer normális működését blokkolja, így használata nem biztonságos. Ezért inkább érdemes természetes védelmet alkalmazni, mint amilyen a szúnyogháló.
Ha Ön is megbízható megoldást keres a rovarok ellen, nézzen körül szúnyoghálóink kínálatában!

Várja a szúnyogszezont felkészülten, szúnyoghálós ajtóval!

Szúnyog

Mikor újra beköszönt a jó idő, és végre feléled a természet, bár minden gyönyörű színekben pompázik, kezdetét veszi egy roppant kényelmetlen folyamat is. Elérkezik a szúnyogszezon, melyre optimális megoldást nyújt a szúnyoghálós ajtó. Ha a zümmögés nem lenne elegendő, melyet esténként kell hallgatnunk a fülünk közvetlen közelében, a csípések is sok kellemetlenséggel járnak. Viszketnek, kipirosodnak, égnek és fájnak.

Sajnos azonban ennél jóval nagyobb veszélyek is leselkedhetnek ránk a szúnyoghálós ajtó nélkül. Hiszen a szúnyogcsípés nem csak fájdalmas lehet, de bizonyos parazitákat is a szervezetbe juttathatnak a rovarok, melyek az emberre, de legfőképpen a kutyákra és macskákra jelentenek veszélyt, súlyos szövődményekkel is járhat.

Ha Ön is szeretné nyugodtan tölteni a tavaszi, nyári éjszakákat, és nem bosszankodni a szúnyogok miatt, forduljon hozzánk bizalommal, és válassza szúnyoghálós ajtóinkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeink valamennyién!

 

 

Mindent a szúnyoghálókról! - 1. rész

Szúnyoghálók

A szúnyogháló arra lett kitalálva, hogy eltakarja a nyitott ablak- és ajtónyílásokat, hogy ezáltal távol tartsa a szúnyogokat és egyéb rovarokat.

Azonban sokan megfeledkeznek arról, hogy a szúnyoghálók nem csupán a szúnyogokat, hanem számos egyéb kártékony élőlényt is kizárnak otthonunkból, melyek ugyanolyan, ha nem még nagyobb veszélyt rejtegethetnek számunkra. Mindemellett a tisztaság megőrzésében is segítségünkre vannak, hiszen a szélben szálló leveleket és terméseket is távol tartják, míg az enyhítő szellőt békésen élvezhetjük.

Lassan beköszönt a nyár, így érdemes már most beruházni a szúnyoghálókra, hiszen ha ezt nem tesszük, sokat csökkenhet komfortérzetünk a legforróbb évszakban, amikor a különféle rovarok nem hagynak nekünk nyugtot éjszaka zümmögésükkel, csípéseikkel.

Nézzen körül szúnyoghálóink széles kínálatában, hogy Ön is megtalálhassa azt a megoldást, mellyel nyugalomban, komfortosan telhetnek a napok a nyári hőségben is! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

 

Mindent a szúnyoghálókról! - 2. rész

Szúnyogháló

A szúnyoghálóknak számos különféle típusa van, melyeket nem csupán szerkezeti kialakításuk, hanem a háló alapanyaga szerint is csoportosíthatunk.

A leggyakrabban használt anyag a szúnyogháló készítéshez az alumínium és az üvegszál, de akár bronz kivitel mellett is dönthetünk.
Az üvegszálas szerkezet képviseli a legpraktikusabb megoldást, így cégünk üvegszálas termékeket forgalmaz. Az üveggyapot világosszürke színben elérhető, és ennek következtében szebb, kevésbé feltűnő a megjelenése, mint más típusoké. Az üvegszálas szúnyogháló árfekvés tekintetében is igen kedvező választás, emellett kevésbé sérülékeny, nem horpad be, ha ütés, nyomás éri.

Ha átgondoltuk anyagi lehetőségeinket, és nem szeretnénk sokat belefektetni a szúnyogok és egyéb rovarok okozta kellemetlen helyzetek megszűntetésébe, az üvegszálas termékek tökéletes megoldást kínálnak minden tekintetben.

Tekintse meg szúnyoghálóink széles kínálatát, és válassza az Ön számára ideális megoldást, rendeljen bátran webáruházunkból!

 

 

Ne csak az ablakokat fedje szúnyoghálóval, hanem a bejárati ajtót is!

Ne csak az ablakokat fedje szúnyoghálóval, hanem a bejárati ajtót is! Amikor az emberek szeretnék felvenni a harcot a különböző rovarokkal, és ehhez szúnyoghálót vásárolnak, tulajdonképpen csak az ablakok fedéséről gondoskodnak, ami önmagában nem elég, ugyanis a bejárat védelméről is gondoskodni kell, ehhez pedig érdemes szúnyoghálós ajtót vásárolni!

Mivel a bejárati rész az egyik legnagyobb nyitható felület a házban, elengedhetetlen, hogy védelmet kapjon, hiszen itt juthatnak be a legegyszerűbben a rovarok. A szúnyoghálós ajtókkal nemcsak a rovarok tarthatóak távol, hanem más állatok is, amelyek a hűvösebb időszakokban a lakóterekben keresnének menedéket, vagy vihar elől menekülnének a házba.

A szúnyoghálós ajtók teljeskörűen védik otthonát, így többé nem jelenthet problémát a késő esti szellőztetés sem! Kínálatunkban masszív, megbízható szúnyoghálós ajtókat találhat, amelyeket könnyedén meg is vásárolhat. Ha kérdése lenne a rendelés menetével kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Webáruház készítés