Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat

párkány ügyfélszolgálat

 

Telefonos

ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - péntekig:

 08:00-16:00 óráig

 

06-29/952-904

email: 

info@redonydiszkont.hu

Házhozszállítás

Belföldi szállítási díjak: 

Minimum vásárlási összeg

bruttó 2.000,-Ft. 

 

Fenti díjtételek futárszolgálattal belföldre szállítható termékek esetében érvényesek 

(maximum méret 280 cm). 

Külföldi szállítást nem tundunk vállalni!

A futárszolgálat 8:00-17:00 h között szállít csomagot hétfőtől -péntekig, munkanapokon.

 

 

Redőny alkatrészek

Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás

Műanyag ablakpárkány kültérre

Főkategória >Műanyag ablakpárkány kültérre

A párkányokat méretre vágva küldjük.

Nem kell egész szálat vásárolnia, csak annyit amennyire szüksége van!

Díjmentes méretre vágás! 

Rendeljen most akciós termékeink közül online!

 

 

Műanyag kültéri ablakpárkányok előnyei

 

Az ablakpárkány elsődleges funkcionális feladatot lát el nyílászáróink esetében, azonban a mai széles piaci kínálatban nem egyszerű feladat a megfelelő megoldást kiválasztani, amely hosszútávon tartós és nem utolsó sorban esztétikus megoldást nyújt külső ablakainknál. A műanyag napjainkban igen népszerű a különböző nyílászárók és hozzá tartózó elemek készítése során, mivel megannyi pozitív tulajdonsággal rendelkezik:

 

  • Időjárási viszontagságok: A műanyag hő- és fényálló hosszú távon is, valamint a nedvességre sem érzékeny, ezért kültéri megoldásként ideálisan funkcionál.
  • Fizikai adottságok: Nem deformálódik, alaktartó, könnyű és törhetetlen anyag, karcmentes felület, amely hosszútávon sem veszít minőségéből.
  • Szerelhetőség: Egyszerű és rugalmas beépítési lehetőséget kínál.
  • Esztétika: Letisztult, modern design, amely könnyedén tisztántartható és a háztartásokban használt vegyszerek nem roncsolják a felületét.
  • Alacsony árfekvés.

 

Amennyiben tartós, gazdaságos és dekoratív kültéri ablakpárkányokat keres, válasszon műanyag ablakpárkányokat, melyekért tekintse meg weboldalunk kínálatát és válogasson igényeinek megfelelően, valamint bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 
Az ablakpárkányoknak nem csak esztétikai funkciójuk van, igen hasznos részét képezik a nyílászáróknak. A külső ablakpárkányok megvédik az ablak alatti falrészt az időjárás viszontagságaitól, így az ablak szigetelése is tartósabb lesz. Az épületeinket nem csak magunknak építjük, fontos szempont a tartósság, ablakpárkány nélkül a keret körüli fal- és vakolatrész sokkal hamarabb átázhat, megrepedhet, megrongálódhat.

Mindezeken a gyakorlatias funkciókon túl nem utolsó sorban a szemnek is sokkal kellemesebb látványt nyújt egy virágokkal teli párkány, amely életet lehel az utcaképbe, feldobja a kilátást.

Többféle párkány található kínálatunkban:

Műanyag ablakpárkány
Alumínium hajlított ablakpárkányok
Alumínium extrudált ablakpárkányok

Rendeljen tőlünk egyszerűen, sorban állás nélkül, hogy szebbé varázsolhassa otthonát!

 

Az ablakpárkány méretezéséről röviden

Ablakpárkányt vásárolni olyan feladat, ami nagy körültekintést kíván meg, ez elsősorban a megfelelő méret kiválasztására igaz. A pontos felmérés, méretvétel ugyanolyan fontos, mint az, hogy tisztában legyünk azzal, pontosan mire is van szükségünk. Ellenkező esetben több kört is futhatunk és több pénzt is költhetünk feleslegesen.

Az ablakpárkány esetében a nagyobb méret még kijavítható, de ha kisebbet választunk, mint amekkora kellene, ott már komoly gondok vannak. Amikor az ablakpárkány szélességét mérjük, a falsík és a kávarész közötti részre igazítsuk a centit. Ehhez hozzá kell adni a párkány túllógását, valamint, ha van, a párkányfogadót, ami nagyjából plusz egy centimétert jelent.

Az ablakpárkány hossza a két szélső káva közötti részt, illetve hosszúságot jelenti. Ügyeljünk arra, hogy a párkány később valószínűleg az időjárás hatására tágulni fog, így a mért értékekből néhány milliméterrel kevesebbre van szükség.

Amennyiben új ablakpárkányt szeretne vásárolni, keressen minket bizalommal, és válogasson kiváló termékeinkből!

Ezt tudta? Érdekes információk a műanyag ablakpárkányokról

ablakpárkány

A minőségi műanyag ablakpárkányok rendkívül hosszú élettartamúak és kiválóan ellenállnak a korróziónak, ennek következtében nem okoz nagy megterhelést az eső, az erős fény vagy a nagy hőmérséklet ingadozás, tehát jól tűrik a fagyot, a meleget és a nedvességet egyaránt.

Szerkezetük kamrásan van kialakítva és változatos méretben kaphatóak. A műanyag ablakpárkányok alapszíne a fehér és a kialakításukból következik, hogy az idővel bekövetkezendő sárgulástól sem kell tartani. A tisztításuk pedig könnyedén végezhető, és nem kíván nagy munkát.

A műanyag ablakpárkányok felszerelése nem bonyolult, így bárki elvégezheti kellő odafigyeléssel. A legfontosabb, hogy az alap, amire felhelyezzük, vízszintes legyen, továbbá mentes a szennyeződésektől. Ezután már csak a ragasztáshoz kell illesztenünk a párkányt és kellően lesúlyozni, hogy megfelelően rögzüljön.

Ha minőségi kültéri, vagy beltéri műanyag ablakpárkányt szeretne otthonába,
tekintse végig honlapunkon található termékeink széles választékát!

 

Milyen a jó kültéri párkány?

Milyen a jó kültéri párkány?A kültéri párkányoknak nagy szerepük van abban, hogy a fal azon részét, amely az ablakok alsó területénél egyébként szabadon lenne, megvédjék az időjárás viszontagságaitól. Mivel nagy a jelentősége a használatuknak, így egyáltalán nem mindegy az sem, hogy milyen párkányt választunk.

 

Nézzük meg kicsit közelebbről, hogy milyen a jó kültéri párkány!

  • Tartós: Fontos, hogy a párkány jól bírja a napsütést, a hőingadozást, hiszen kültéren ezeknek folyamatosan ki lesz téve. Mindemellett az is jelentős szempont, hogy minél kevésbé legyen sérülékeny, hiszen az ember nem cserél párkányt minden jégeső után.
  • Könnyen tisztítható: A kültéri párkányok hamar elszennyeződnek, mert a közlekedés által felkavart por megtelepszik rajtuk, a rászálló madarak pedig hamar bepiszkíthatják. Egyik sem túl kellemes látvány, ezért fontos, hogy a párkányt néhány mozdulattal újra széppé lehessen varázsolni.

Szeretne Ön is minőségi termékeket vásárolni, melyek megfelelnek a fontos kívánalmaknak? Akkor nézzen szét nálunk, és rendeljen tőlünk kültéri párkányokat is bizalommal!

Webáruház készítés