Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat

párkány ügyfélszolgálat

 

Telefonos

ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - péntekig:

 08:00-16:00 óráig

 

06-29/952-904

email: 

info@redonydiszkont.hu

Házhozszállítás

Belföldi szállítási díjak: 

Minimum vásárlási összeg

bruttó 2.000,-Ft. 

 

Fenti díjtételek futárszolgálattal belföldre szállítható termékek esetében érvényesek 

(maximum méret 280 cm). 

Külföldi szállítást nem tundunk vállalni!

A futárszolgálat 8:00-17:00 h között szállít csomagot hétfőtől -péntekig, munkanapokon.

 

 

Redőny alkatrészek

Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás

Vásárlási feltételek

Dokumentum helye
Dokumentum helye
Fizetésre vonatkozó információk

150eHUF felett rendelések

 

150eHUF feletti rendelések esetén 50% előleget kérünk átutalással teljesíteni a Fény-Őr Kft. bankszámlájára. 

Ehhez a megrendelés visszaigazolását követően díjbekérőt küldünk külön levélben. 

Fennmaradó összeg a megrendelt termék típusától függően fizethető átvételkor készpénzben (utánvéttel), vagy előre utalással. 

150eHUF feletti rendelések esetében a termékek beszerezését az előleg beérkezését követően kezdjük meg. 

Ezen rendelések visszamondásakor az előlegből a beszerzett termék anyagköltségének 50 %-át visszatartjuk és nem térítjük vissza. 

Amennyiben a termék időközben legyártásra került a teljes előleget megtartjuk és nem térítjük vissza. 

Fenti információk ismeretében kérjük körültekintően vásároljon webáruházunkban!

Megértését köszönjük!

Fény-Őr Kft. vezetősége

Vásárlási tudnivalók

Fontos vásárlási tudnivalók

A Fény-Őr Kft. redőny-, szúnyogháló-, reluxa-, roletta-, szalagfüggöny-, harmonika ajtó alkatrészek és késztermékek, valamint garázskapuk és ablakpárkányok forgalmazója.

 1. A „Jótállási Jegy” garanciát biztosít az általa forgalmazott következő termékekre az alábbi feltételekkel:
  1. Alkatrészekre, ablakpárkányokra: 12 hónap
  2. Rolettákra, reluxákra, harmonika ajtókra, szalagfüggönyökre: 12 hónap
  3. Műanyag redőnyökre: 12 hónap
  4. Alumínium redőnyökre, garázskapukra: 24 hónap
  5. Redőnymotorokra: 60 hónap.
  6. Vezérlésekre: 24 hónap.
 2. A jótállás kezdete a termék átvételének napja.
 3. A reklamáció elbírálásának előfeltétele a rendelkezésre bocsátott áru árának teljes kiegyenlítése.
 4. Nem megalapozott reklamáció esetén az ügyfelet terhelik az esetleges felmerülő plusz költségek.
 5. A szerelést a terveknek, szerelési utasításoknak és az építészeti szakma elveinek megfelelően kell elvégezni.
 6. A garancia érvényesíthető minden olyan meghibásodás esetén, amely a termék gyártása során keletkezett vagy anyaghibából ered, szállítás során szenvedett sérülésekre, illetve ami a jótállás alá tartozik.
 7. Redőnymotorok esetében a garancia kizárólag abban az esetben érvényesíthető, ha szakember (pl.: villanyszerelő) kötötte be a motorokat és programozta a távirányítót. Ennek igazolása szükséges dokumentummal.
 8. Redőnymotorok és vezérléseik cseréjére a termékek telephelyünkre történő visszajuttatása és a hiba bevizsgálása után történik, a visszaküldéstől számított 15 munkanapon belül.
 9. Szállítás során keletkezett sérüléseket, vagy hibásan kapott termékeket az átvételt követően 14 (azaz tizennégy) napon belül be kell jelenteni ügyfélszolgálatunkon.
 10. A használat során bekövetkezett meghibásodásokat a meghibásodástól számított 14 (azaz tizennégy) napon belül be kell jelenteni, azzal a kikötéssel, hogy az elhárítás időtartama komplikáltabb meghibásodások esetén meghosszabbodhat.
 11. A jótállás nem vonatkozik a következő esetek miatt keletkezett meghibásodásokra:
  1. a termék nem rendeltetésszerű használata.
  2. nem megfelelő karbantartás és szabályozás.
  3. külső tényezők hatása (kémiai anyagok, tűz, stb), valamint betörés.
  4. konstrukciós változtatások végzése, valamint a Fény-Őr Kft. képviselője által megállapított nem megfelelő szerelés elvégzése (pl.: nem megfelelő homlokzati javítások elvégzése, amelyek a redőnyök borításának lenyomását eredményezik, habszivacs, ásványgyapot, klinkerlap, vakolat, vagy ragasztó által.)
  5. az áru átvételekor keletkezett mechanikus sérülések.
  6. elemek elhasználódása.
  7. természeti csapások, természeti erők behatásai.
  8. az elektromos hálózathoz történő nem megfelelő csatlakoztatás.
  9. Műanyag redőnyöket nem motorizálunk, erről előzetes tájékoztatást weboldalunkon olvashatott.

Amennyiben a nálunk vásárolt redőnymotor műanyag redőnybe kerül beépítésre garanciát semmilyen meghibásodásra sem tudunk vállalni. Kérem ennek tudomásul vételét!

 

 1. A jótállás nem terjed ki a használat során keletkezett mechanikus meghibásodásokra és repedésekre, valamint azokra a hibákra, amelyek megegyeznek a kötelező normatívákkal. A jótállás továbbá nem terjed ki a karbantartásokra és tisztításokra (ezt a vásárlónak kell elvégeznie), valamint a használati utasításban szereplő szabályozások elvégzésére.
 2. A meghibásodások elhárításának módját a Fény-Őr Kft. határozza meg.
 3. Az ügyfél köteles a termék mennyiségi és minőségi átvételére, a nyilvánvaló hibák vonatkozásában, amely nem képezheti reklamáció tárgyát az átvétel után. Nyilvánvaló hibának tekintendőek: méretek, beosztások, darabszám, színek, valamint a következő jellegű mechanikus meghibásodások: karcolások, repedések, stb.
 4. A jótállás kizárólag a keletkezett meghibásodásokra vonatkozik és a Fény-Őr Kft. felelőssége csak az eladott termék értékének visszaszolgáltatására korlátozódik. A gyártó nem felel a hibás termék által keletkezett más veszteségekért.
 5. A Fény-Őr Kft. nem ismeri el azokat a reklamációkat, amelyek az azonos színek árnyalati különbségeire vonatkoznak, különösen tölgy, dió, mahagóni esetén, valamint ugyancsak nem ismeri el a színek strukturális mintázatának különbözőségei vonatkozásában tett reklamációkat sem. Az eltérések a szalaggyártók/termékgyártók által, különböző időszakokban szállított szalagoktól/termékektől függenek.
 6. A jótállás azon országok területeire vonatkozik, ahová a Fény-Őr Kft. közvetlenül értékesítette saját termékeit.
 7. Az eladott használati termékre vonatkozó alábbi jótállás nem zárja ki, nem korlátozza és nem függeszti fel a vásárló jogosultságát a termék szerződéssel való nem egyezőségének vonatkozásában.
 8. Csomagolás, raktározás, valamint szállítás az érvényes normáknak megfelelően.
 9. Az ügyfél megismerkedett és elfogadja a Fény-Őr Kft. termékértékesítési és átadási feltételeit.

Egyéb észrevételek:

 • nem használhatóak termékeink esetében karcolást okozó tisztítószerek, valamint
 • nem szabad az alkatrészeket befesteni festékekkel, lakkal, továbbá más bármilyen egyéb védőfelületet rávinni.

 

Egyéb információk:

Mellékelten megküldjük az Ön által a Párkánydiszkont webáruházban megrendelt termékeket.

Ön a vásárlástól az áru átvételét követő 14 munkanapon belül elállhat. Kivéve abban az esetben, ha egyedi méretre gyártott termékeket rendelt. Amennyiben a termék nem egyedi méretre gyártott, szíveskedjen a terméket telephelyünk címére (Fény-Őr Kft. 2365 Inárcs, Bajcsy Zsilinszky utca 53/b.) visszajuttatni. Ilyen módon nem használt, eredeti állapotú, sérülésmentes terméket tudunk visszavenni. 

 

Feladása a postán keresztül csomagban történhet. A postaköltség a feladót terheli.

 

A visszaküldött áruk árát (szállítási költséggel csökkentett összeget) a visszaszolgáltatástól számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön részére átutalással. Kérjük ehhez email címünkre juttassa el bankszámla számát. Előre utalásos vásárlás esetén az áruk ellenértékének visszajuttatása minden esetben kizárólag utalással történhet.

 

Előzetes egyeztetést követően lehetőség van a megrendelt termék cseréjére is (más típusra vagy más színre…stb). Ebben az esetben a csomagküldés díját a megrendelő vállalja. 

 

Sérült, hibás termék esetén a csere új termékre a következő módon történhet.

 

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot emailben: info@redonydiszkont.hu, vagy telefonon: 06-29/952-904, és tájékoztasson bennünket a problémáról! A sérült és hibás termékeket minden esetben cseréljük 14 napon belül.

Az új terméket futárral küldjük Önnek és a sérült, hibás terméket a futár visszáruként hozza el Öntől. Kérjük a visszaküldött terméket minden esetben csomagolja be, hogy további sérülés ne keletkezzen rajta.

Nem megfelelő csomagolás miatt újra sérülő termékeket nem áll módunkban visszavenni!

 

Egyedi méretre történő gyártással készülő termékek javítása, cseréje:

 

-       Redőnyök, szúnyoghálók, szúnyogháló ajtók, roletták, reluxák, szalagfüggönyök, harmonikaajtók, napellenzők, garázskapuk.

 • Amennyiben Ön adott meg nekünk téves méretet a gyártási méretre vonatkozóan (ennek ellenőrzése a telefonhívások rögzítésének visszahallgatása és/vagy a levelezésekben történt egyeztetések alapján történik) :
  • Ha a méret nagyobb lett a szükségesnél:
   • redőnyök, szúnyoghálók és szúnyogháló ajtók, roletták, harmonikaajtók és garázskapukesetében a termékeket kisebbre tudjuk alakítani. Átalakítás költsége 3.000,-Ft/db, garázskapu 5.000,-Ft/db. A termék visszajuttatása az Ön feladata a fentiekben leírtak szerint, vagy személyesen telephelyünkre történő szállítással. A visszajuttatás költsége szintén Önt terheli.
   • roletták, reluxák, szalagfüggönyök, harmonikaajtók és napellenzők esetében új terméket kell gyártanunk, itt nem tudjuk kisebb méretre venni a termékeket. Ebben az esetben az újra legyártott termék teljes vételárát, valamint az újabb szállítási költséget is meg kell fizetnie. Visszajuttatásuk a fentiek szerint történik.
  • Ha a méret kisebb lett a szükségesnél:
   • Redőnyök, szúnyoghálók, szúnyogháló ajtók, roletták, reluxák, napellenzők, garázskapukesetében új terméket kell gyártanunk, itt nem tudjuk kisebb méretre venni a termékeket. Ebben az esetben az újra legyártott termék teljes vételárát, valamint az újabb szállítási költséget is meg kell fizetnie. Visszajuttatásuk a fentiek szerint történik.
  • Amennyiben mi hibáztuk a gyártás során:
   • A gyártott termékeket díjmentesen cseréljük 14 munkanapon belül

A fentiekről és a vonatkozó jogszabályokról természetesen részletes leírást találhat honlapunkon is.

Köszönjük, hogy nálunk vásárolt. Bízunk benne, hogy elégedett lesz a tőlünk vásárolt termékekkel!

Üdvözlettel:

Párkánydiszkont Webáruház

Fény-Őr Kft.

Webáruház készítés