Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat

párkány ügyfélszolgálat

 

Telefonos

ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - péntekig:

 08:00-16:00 óráig

 

06-29/952-904

email: 

info@redonydiszkont.hu

Házhozszállítás

Belföldi szállítási díjak: 

Minimum vásárlási összeg

bruttó 2.000,-Ft. 

 

Fenti díjtételek futárszolgálattal belföldre szállítható termékek esetében érvényesek 

(maximum méret 280 cm). 

Külföldi szállítást nem tundunk vállalni!

A futárszolgálat 8:00-17:00 h között szállít csomagot hétfőtől -péntekig, munkanapokon.

 

 

Redőny alkatrészek

Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Blog
2019.02.12 12:51

A műanyag ablakpárkányokat bátran használhatja tárolásra is!

műanyag ablakpárkányA legtöbb háztartásban az ablakpárkányok tárolási funkciót is betöltenek. Az emberek többek között növényeket, dekorációs elemeket, egyéb, a mindennapokban használt eszközöket tárolnak felületeiken. Ahhoz, hogy ekkora terhelést kibírjanak a nyílászáró kiegészítők, strapabíró, masszív anyagból szükséges készülniük. Ha Ön is szeretné hasznosítani a hétköznapokban az ablakpárkányokat, válassza a műanyagból készült típusokat!

A műanyag ablakpárkányokkal garantáltan elégedett lesz leendő tulajdonosuk. Masszív, erős szerkezettel rendelkeznek, így ellenállnak a legnagyobb terhelésnek is. A műanyag ablakpárkányokon bátran tarthat kisebb eszközöket, nem horpadnak be, nem sérülnek könnyen a mindennapi használattól.

Ezek az elemek egyszerűen tisztán tarthatóak, így, ha például az ablakban nézelődő macska felborítja az ott tárolt növényt, a műanyag ablakpárkányra szóródott virágföldet egyszerűen letakaríthatja. 

Rendelje meg kínálatunkból a szükséges méretben, mennyiségben a műanyag ablakpárkányokat! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Webáruház készítés