Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat

párkány ügyfélszolgálat

 

Telefonos

ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - péntekig:

 08:00-16:00 óráig

 

06-29/952-904

email: 

info@redonydiszkont.hu

Házhozszállítás

Belföldi szállítási díjak: 

Minimum vásárlási összeg

bruttó 2.000,-Ft. 

 

Fenti díjtételek futárszolgálattal belföldre szállítható termékek esetében érvényesek 

(maximum méret 280 cm). 

Külföldi szállítást nem tundunk vállalni!

A futárszolgálat 8:00-17:00 h között szállít csomagot hétfőtől -péntekig, munkanapokon.

 

 

Redőny alkatrészek

Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Blog
2019.03.20 10:54

Az Ön ablakain még nincs szúnyogháló? Változtasson!

szúnyogháló

Minden esetben, amikor új otthonba költözik valaki, olyan szemmel nézi a lakását, hogy mivel tehetné azt még jobbá, élhetőbbé. Minden új lakást át kell egy kicsit alakítani és a tulajdonos igényeihez szabni. Van, aki nem szereti zárt tereket és leszerelteti az ajtók többségét, de van olyan is, aki a színes, vidám falakat preferálja a semleges fehérrel szemben, és olyan is, aki mindent megtesz azért, hogy a rovarokat kívül tartsa.

A szúnyogháló használata persze jóval több egyéni választásnál, hiszen alapvető elvárás, hogy a zümmögő, mindent összemászkáló, vagy vérszívó rovarokat ne a lakásban kelljen hajkurászni és csapkodni. A szúnyogháló az egyik legideálisabb eszköz a szúnyogok, legyek, méhek, poloskák és más rovarok kizárására. Miért nélkülözné bárki is, ha a segítségével sokkal nyugodtabb és komfortosabb otthont teremthet magának?

A szúnyoghálók között ráadásul ma már igazán sokféle típus kínálja magát, amiket különböző igényekre terveztek és gyártottak. A hagyományos, fix keretű szúnyoghálók mellett már megjelentek az olyan mobil változatok is, amiket tetszés szerint használhatunk, ha nincs rájuk szükség, el is távolíthatjuk őket. Ilyenek a rolós szúnyoghálók is, ezek a rolókhoz hasonlóan működnek, csak felül vannak fixen rögzítve, lehúzhatóak és felengedhetőek, az ablakkeret alsó részén pedig le lehet őket rögzíteni. A különbség természetesen annyi, hogy nem sötétíteni tudunk velük, hanem akadályt képezni a rovarok előtt.

A rolós szúnyoghálókat érdemes azoknak is jobban megismerni és figyelembe venni, akik egyébként nem szeretnének szúnyoghálót. Ha élvezni szeretné valaki a friss levegőt, vagy akadálytalanul mozogni az ablakon, erkélyajtón keresztül, ilyen szúnyogháló használatával megteheti. Akkor használja, amikor jónak látja, illetve szüksége van rá, így nem rontja állandóan a kilátást, de könnyebb megőrizni a sérülésmentes állapotát is.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, és ismerje meg a legkorszerűbb szúnyoghálókat! Több típusból választhatja ki azt a terméket, ami az otthonához legjobban illik. Lépjen velünk kapcsolatba a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és mi szívesen adunk részletesebb tájékoztatást termékeinkről!

Webáruház készítés