Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat

párkány ügyfélszolgálat

 

Telefonos

ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - péntekig:

 08:00-16:00 óráig

 

06-29/952-904

email: 

info@redonydiszkont.hu

Házhozszállítás

Belföldi szállítási díjak: 

Minimum vásárlási összeg

bruttó 2.000,-Ft. 

 

Fenti díjtételek futárszolgálattal belföldre szállítható termékek esetében érvényesek 

(maximum méret 280 cm). 

Külföldi szállítást nem tundunk vállalni!

A futárszolgálat 8:00-17:00 h között szállít csomagot hétfőtől -péntekig, munkanapokon.

 

 

Redőny alkatrészek

Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Blog
2019.04.17 12:56

Mire figyeljen ablakpárkány vásárláskor?

ablakpárkányHa ablakpárkányt szeretne vásárolni, mindenképp szüksége lesz mérőeszközökre, ugyanis rendkívül fontosak a pontos méretek. Ez elsősorban nem az ár miatt lényeges, hiszen egy néhány centiméteres eltérés sokat nem változtat rajta, azonban a felhelyezés során ezek a különbségek komoly problémákat eredményeznek. Ha nagyobbat rendel, mint amekkorára szüksége lett volna, az még egyszerűbben módosítható, viszont, ha kisebb a méret, új párkányt kell rendelnie. Ha nem akarja az időt húzni egy felújításkor, vagy építkezéskor az ablakpárkányok beépítésével, mindenképp legyen alapos a mérésnél!

A megfelelő méret kiválasztásához csupán a hosszúsági és a szélességi adatokra lesz szüksége. A szélesség meghatározásához mindenképp vegye figyelembe az ablak kávarészét, ami az ablakkerettől a falsíkig tart. Mostanában már sok ablakkerethez párkányfogadót is kialakítanak, mert ez műszaki szempontból rendkívül előnyös. Ez a nyílászáró alján található, aminek nekicsúszik a párkány. Ha az Ön nyílászáróin is található ilyen, ezt is vegye bele a számításba, ami általában plusz egy centimétert jelent. Ehhez számolja hozzá a kilógást is, ami az ablakpárkányoknál a vízelvezetés miatt nagyobb: legalább három centit kell hozzáadni a végeredményhez.

Az ablakpárkányok hosszúságát a két oldalsó káva egymástól mért távolsága szerint tudja meghatározni. Az így kapott összegből vonjon le legalább 5 millimétert, ugyanis az ablakpárkányok a hőmérséklet ingadozásának hatására kitágulnak, illetve összemennek, ezért szükségük van erre a pár milliméterre. Ha ez nincs meg, felpúposodnak és tönkremennek, vagyis rövid időn belül cserére lesz szükség. 

Az ablakpárkány vásárláskor a pontos méretezés különösen fontos, hiszen ezáltal számtalan kellemetlenségtől kímélheti meg magát. Ha kérdései lennének a témával kapcsolatban még a rendelése leadása előtt, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Kollégáink igyekeznek mindenre választ adni és hasznos segítséget nyújtani.

Webáruház készítés