Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat

párkány ügyfélszolgálat

 

Telefonos

ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - péntekig:

 08:00-16:00 óráig

 

06-29/952-904

email: 

info@redonydiszkont.hu

Házhozszállítás

Belföldi szállítási díjak: 

Minimum vásárlási összeg

bruttó 2.000,-Ft. 

 

Fenti díjtételek futárszolgálattal belföldre szállítható termékek esetében érvényesek 

(maximum méret 280 cm). 

Külföldi szállítást nem tundunk vállalni!

A futárszolgálat 8:00-17:00 h között szállít csomagot hétfőtől -péntekig, munkanapokon.

 

 

Redőny alkatrészek

Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Blog
2019.06.20 15:36

Ne feledkezzen el a belső ablakpárkányról sem!

belső ablakpárkányAz ablakpárkányok kevés figyelmet kapnak egy építkezés, vagy felújítás során, pedig fontos lenne, hiszen hosszú időn át kell kiszolgálniuk az ingatlant. Habár a belső és külső ablakpárkányoknak hasonló a megjelenése, mégsem mindegy, hogy melyiket hová helyezzük el. A külső használatúaknak sokkal inkább praktikussági szerepük van: bírniuk kell a hőt, csapadékot, ezek mellett pedig az ablakról lefolyó csapadékot is biztonságos helyre, a falon túlra kell vezetnie. A belső ablakpárkánynak a lakáson belüli természetes és radiátor generálta páralecsapódástól kell megvédenie a falat, emellett pedig fontos, hogy könnyen tisztítható, karcálló anyagból legyen.

Az ablakokhoz minden esetben belső ablakpárkányt is célszerű felhelyezni, ami könnyen illeszthető az ablakhoz, hiszen ez a praktikusságon túl egy roppant egyszerű és költséghatékony eltakarási módja a kávának. A legtöbb termék anyagában színezett, ennek köszönhetően színtartó. Műanyag ablakhoz a műanyag belső ablakpárkányt ajánljuk a harmonizálás miatt, és a későbbi könnyű karbantartás végett is. Termékeink két centiméter vastagok, kamrás felépítésűek, keményített PVC-ből készültek, választhatóan 150, 200, 250, 300, 350, 400 milliméter szélességűek, emellett palettánkon helyet kaptak a kifejezetten beltéri használatra való, fóliás párkányok is. Rendelés esetén díjtalanul a szükséges méretre vágjuk őket, így a beépítésük is lényegesen egyszerűbb.

A belső ablakpárkányon elhelyezett növények ugyanolyan esztétikus látványt keltenek bentről és kintről egyaránt, a nap éltető sugarait is élvezhetik a gyönyörű zöld levelek és színpompás virágok, ám nincsenek kitéve az időjárás viszontagságainak. Biztosak lehetünk benne, hogy egy hirtelenjött zivatar alkalmával nem éri baj őket, így mindig szemet gyönyörködtetőek és egészségesek maradnak, arról nem is beszélve, hogy védve vannak az arra járó állatoktól is.

Válasszon belső ablakpárkány választékunkból, ha pedig kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken!

Webáruház készítés