Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat

párkány ügyfélszolgálat

 

Telefonos

ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - péntekig:

 08:00-16:00 óráig

 

06-29/952-904

email: 

info@redonydiszkont.hu

Házhozszállítás

Belföldi szállítási díjak: 

Minimum vásárlási összeg

bruttó 2.000,-Ft. 

 

Fenti díjtételek futárszolgálattal belföldre szállítható termékek esetében érvényesek 

(maximum méret 280 cm). 

Külföldi szállítást nem tundunk vállalni!

A futárszolgálat 8:00-17:00 h között szállít csomagot hétfőtől -péntekig, munkanapokon.

 

 

Redőny alkatrészek

Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Blog
2019.07.10 12:20

Miért válassza az alumínium párkányokat?

alumínium párkányManapság többféle anyagból készült párkányok érhetőek el a különböző boltok kínálatában, azonban a legtöbb vásárlónak a legfőbb célja, hogy megtalálja azt a terméket, ami valóban ellenálló, így hosszú éveken át képes kiszolgálni. Ha Ön is ilyet keres, azonban még nem találta meg a megfelelőt, ajánljuk figyelmébe az alumínium párkányokat!

Az alumínium párkányok előnyeit egyre több vevő kezdi felismerni, ugyanis az időtállóságukon kívül több pozitív tulajdonsággal is rendelkeznek. Az alumínium párkányok könnyedén alakíthatóak, egyszerűen bevonhatóak és színezhetőek.  Esetükben a különböző szélsőséges időjárási tényezők, úgy, mint például a fagy vagy a forró nyári hőmérséklet, erős napsugárzás sem jelent problémát. Mivel az alumínium párkányok színezhetőek, az ingatlantulajdonosok a nyílászáró kiegészítőit akár a ház színéhez is igazíthatják, így még tökéletesebb összképet biztosíthatnak.

Az alumínium párkányokból kínálatunkban többféle típussal is találkozhat: extrudálttal és hajlítottal is. Az extrudált alumínium párkányok kifogástalan minőséget képviselnek, ugyanis roppant erős, ellenálló anyagból készülnek. Ezek a típusok elsősorban azoknak a vevőknek ajánlott, akik a legjobb, legtartósabb megoldást keresik.

A hajlított alumínium párkányok, ahogy a nevükből is kikövetkeztethető, lemezhajlítással készülnek el. Ezek nem annyira tartósak, mint az extrudáltak, azonban bizonyos környezethez kifejezetten ideálisak, például, ahol nincsenek kitéve erős külső hatásoknak.

 

Az alumínium párkányokban garantáltan nem fog csalódni. A nyílászárók ilyen típusú kiegészítői akár több generációt is képesek kiszolgálni. Kevés karbantartást igényelnek, így, ha Önnek ez is fontos egy párkánnyal kapcsolatban, válassza az alumíniumból készült típusokat. Tekintse meg kínálatunkat és rendelje meg kényelmesen, akár otthonából alumínium párkányait kedvező áron! Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Webáruház készítés