Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat

párkány ügyfélszolgálat

 

Telefonos

ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - péntekig:

 08:00-16:00 óráig

 

06-29/952-904

email: 

info@redonydiszkont.hu

Házhozszállítás

Belföldi szállítási díjak: 

Minimum vásárlási összeg

bruttó 2.000,-Ft. 

 

Fenti díjtételek futárszolgálattal belföldre szállítható termékek esetében érvényesek 

(maximum méret 280 cm). 

Külföldi szállítást nem tundunk vállalni!

A futárszolgálat 8:00-17:00 h között szállít csomagot hétfőtől -péntekig, munkanapokon.

 

 

Redőny alkatrészek

Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Blog
2019.08.13 10:48

Néhány fontos információ a műanyag ablakpárkányokról

A kültéren használatos műanyag ablakpárkányokról az egyik legfontosabb tudnivaló nem más, mint hogy az optimális méretük két tényezőtől függ, amiket könnyedén és gyorsan Ön is pontosan lemérhet! Először is szükség lesz az ablakkeret szélességére, ez fogja megadni, hogy milyen hosszúnak kell lennie a leendő műanyag ablakpárkánynak. A második, de ugyan olyan fontos adat a szélesség, amit a falsíktól az ablakkeretig tartó távolság határoz meg, de erre mindenképpen érdemes nagyjából öt centimétert ráhagyni, hogy megóvjuk a homlokzatot a lefolyó csapadéktól. A beltérre szánt műanyag ablakpárkányoknál sokkal egyszerűbb a helyzet, ott csupán ízlés kérdése, hogy mennyit szeretne ráhagyni, ha egyáltalán szeretne.

A műanyag ablakpárkányok leendő helyének kialakításakor arra kell törekedni, hogy lehetőség szerint teljesen vízszintes és sima felületet kapjunk. Ez nagyban megkönnyíti majd a felhelyezést és tartósabb végeredményt kaphatunk. Alapvetően hosszú élettartamról beszélhetünk a műanyag ablakpárkányok terén, mivel kemény műanyagból készültek, és kamrás szerkezetűek. Teljes mértékben UV állóak, évek múlva sem kell fakulástól tartani, nem veszik át semmilyen folyadék színét sem, így ha Ön fehér színben szeretné, nem kell a későbbiekben sem újrafestenie. A hőt is jól bírják, radiátorok fölé is felszerelhetőek, anyaguknál fogva pedig a párás levegő, vagy a felületüket közvetlenül érő víz sem tesz bennük kárt, így fürdőszobába is ideálisak. A műanyag ablakpárkányok legelterjedtebb színe a fehér, de ez nem azt jelenti, hogy nem készülnek nagyobb színválasztékban. Ha mégis házilag szeretné átfesteni őket, mindenképpen kerülje az oldószeres festékeket!

Építkezést tervez vagy felújítaná otthonát? A műanyag ablakpárkányokkal nem nyúlhat mellé! Cégünk kizárólag minőségi termékeket kínál Önnek széles választékban, így biztosan megtalálja az otthonába illő ablakpárkányt! Ha kérdései vannak a vásárlás előtt, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon közzétett elérhetőségeink bármelyikén!

Webáruház készítés