Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat

párkány ügyfélszolgálat

 

Telefonos

ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - péntekig:

 08:00-16:00 óráig

 

06-29/952-904

email: 

info@redonydiszkont.hu

Házhozszállítás

Belföldi szállítási díjak: 

Minimum vásárlási összeg

bruttó 2.000,-Ft. 

 

Fenti díjtételek futárszolgálattal belföldre szállítható termékek esetében érvényesek 

(maximum méret 280 cm). 

Külföldi szállítást nem tundunk vállalni!

A futárszolgálat 8:00-17:00 h között szállít csomagot hétfőtől -péntekig, munkanapokon.

 

 

Redőny alkatrészek

Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás
Blog
2019.11.14 14:34

A belső ablakpárkány szerepe a lakberendezésben

Új otthon nemcsak egy költözés révén születhet, de egy régi lakás felújításából is. Sokan nem is gondolnák, hogy mennyire sokat számíthat egy apró részlet, egy jelentéktelennek tűnő újítás. Több dolog is van, aminek a megváltoztatásával merőben új karaktert adhatunk egy szobának, újdonságot csempészhetünk a megszokott berendezésbe. Lehet, hogy Ön sem gondolta volna, de a belső ablakpárkánynak is vannak ilyen tulajdonságai.

Az ablakpárkányt sokan nem veszik számításba, ha lakberendezésről van szó, pedig vannak benne olyan lehetőségek, amiket kár lenne kihagyni a tevezésből. Egy belső ablakpárkány ára elenyésző, olcsón be lehet szerezni, viszont észrevehető változásokat képes generálni az elhelyezésével. A boltok többsége ma már ingyenes méretre vágást is biztosít a vásárlóknak, így nem kell megvásárolni egész hosszában kapható könyöklőket, hanem csak pontosan annyit, amennyire szükség van. Ez nemcsak gazdaságosabb, de kevesebb felesleges hulladékkal is járó megoldás. A mi cégünk is nyújt ilyen szolgáltatást, a méretre vágott belső ablakpárkányt pedig már csak egyszerűen fel kell szerelni.

De térjünk vissza a belső ablakpárkány lakberendezésben betöltött szerepére! Ez az elem egyrészt egy plusz felületet kínál a tárolásra és dekorálásra, másrészt pedig a segítségével összetettebb, kifinomultabb belső enteriőrt lehet kialakítani. Nem véletlen, hogy a belső ablakpárkányok sokkal változatosabb színekben és mintákban készülnek, mint a kültéri ablakpárkányok. Lehetnek semleges fehérek, de kaphatóak meleg aranytölgy vagy elegáns dió árnyalatban, illetve hangsúlyos antracit színben is.

Amellett, hogy ezekkel az árnyalatokkal gazdagítani lehet a belső terek megjelenését, a belső ablakpárkányok dekorációs célokra is alkalmasak. Pakolhat rájuk virágot, könyvet, hangulatos fényeket vagy dísztárgyakat. Olyan, mintha eggyel több polc lenne a szobában.

Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg belső ablakpárkány kínálatunkat! A megrendelt párkányokat méretre vágjuk és kiszállítjuk Önnek!

Webáruház készítés