Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat

párkány ügyfélszolgálat

 

Telefonos

ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - péntekig:

 08:00-16:00 óráig

 

06-29/952-904

email: 

info@redonydiszkont.hu

Házhozszállítás

Belföldi szállítási díjak: 

Minimum vásárlási összeg

bruttó 2.000,-Ft. 

 

Fenti díjtételek futárszolgálattal belföldre szállítható termékek esetében érvényesek 

(maximum méret 280 cm). 

Külföldi szállítást nem tundunk vállalni!

A futárszolgálat 8:00-17:00 h között szállít csomagot hétfőtől -péntekig, munkanapokon.

 

 

Redőny alkatrészek

Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás

Rolós szúnyoghálók

Főkategória >Szúnyogháló >Rolós szúnyoghálók

szúnyogháló anyagát tekintve időjárásálló, üvegszálas, optikai szempontból láthatatlan anyagból készül. (antracit szürke)

Akár a redőnyök hasznos kiegészítő eleme is lehet, így az ablak-ablakszárny, ajtó nyugodtan nyitva is maradhat, a rovarok nem jutnak be a lakásba.

A szúnyogháló sínben fut, amely mindkét oldalon és a zárásnál a záró profilon elhelyezett szőrkefével zárja a rovarok útját. Ablakoknál fel, le irányban, rolós kivitelben (mobil) készül, ajtóknál pedig vízszintesen oldal irányban mozgatható.

 

Aktuális szállítási időről a főoldalon tájékozódhat!Sorrend:

A rolós szúnyogháló előnyeiről

Télen, amikor hideg van, alig nyitjuk ki lakásunk ablakait, elég napi maximum tíz perc, hogy a szabad levegő beáramoljon és felfrissüljön lakásunk, közben pedig a rovaroktól sem kell tartanunk. Azonban nyáron már más a helyzet, ilyenkor, ha szép idő van, azért, ha rekkenő hőség van, akkor pedig egy kis légmozgásért nyitjuk az ajtót, ablakot. Ekkor azonban a bogarak, szúnyogok, legyek valóságos inváziójával kell megküzdeni, ezt pedig nem lehet másképp megoldani, csak szúnyogháló segítségével.

 

A rolós szúnyogháló előnyei:

A bogarak és a nem kívánt rovarok ellen talán az egyik legjobb megoldás a rolós szúnyogháló, mely ablakra és ajtóra is egyaránt felszerelhető, és a redőnyhöz, valamint a tolóajtóhoz hasonlóan működik. Az egyik legnagyobb előnye, hogy kialakításának köszönhetően könnyen eltávolíthatjuk, majd ha újra szükség van rá, egy mozdulattal visszahelyezhetjük a helyére, illetve leszedni sem muszáj, bizonyos típusokat elég csak felhúzni, mint a redőnyt. Ugye, mennyivel könnyebb így?

 

Forduljon hozzánk bizalommal és szereltessen fel korszerű, mobil szúnyoghálókat, hogy gondtalanul és zavartalanul tölthesse el a nyári napokat is!


Szúnyoghálós szerkezeteink alumíniumból, fehér és sötétbarna színben készülnek, igény szerint a RAL színskála alapján tudjuk festeni.

 

A rolós szúnyogháló és felszerelése

A rolós szúnyogháló az ablakok tokjára szerelhető fel, vagy esetleg a meglévő redőny lábszerkezetére, valamint abban az esetben, amikor új redőnyt készítünk, és a redőny tokjába építjük.

rolós szúnyoghálóAmikor egybeépítjük a redőnnyel, tehát ’kombi’ szúnyoghálót készítünk, szükségünk lesz egy redőnytokra, mely nagyobb, mint az eredeti méret, ugyanis kellemetlen, ha a két eszköz akadályozza egymást a működésben. Ha nagyobb a redőnytok, azzal a hátránnyal számolnunk kell, hogy ha a fal külső síkja és az ablaktok közötti távolság nem olyan mély, akkor a tok kiállhat a falból.

Tehát a megoldás, ha ilyen eset áll fent, hogy külön szerezzük be a redőnyt és a szúnyoghálót, és külön is szereljük fel. A sorrend: először a redőny, és ezután kell a szúnyoghálót a redőny tokja alá rakni, és a lábszerkezetre szerelni.

Nézzen körül kínálatunkban, és válassza az Ön számára ideális megoldást, valamint felmerülő kérdéseivel bátran forduljon munkatársainkhoz, mindenben készséggel segítünk Önnek!

 

Oldalra húzható szúnyogháló

oldalra húzható szúnyogháló

A nyár során rengeteg szúnyoggal, és egyéb lakásunkba tévedő repülő rovarral kell számolnunk. Megoldani könnyű, ha tudjuk, milyen szúnyoghálót szeretnénk, de a számos típus között nem könnyű eligazodni.

Milyen is az oldalra húzható szúnyogháló?

Akkor érdemes oldalra húzható szúnyogháló mellett dönteni, amikor az ajtóra szeretnénk szúnyoghálót, hiszen ez megkönnyíti dolgunkat: nem kell lehajolnunk a nyitáshoz, a záráshoz, tehát egyszerű a kezelése.

Az oldalra húzható szúnyogháló voltaképpen egy rolós szúnyogháló, melyet továbbfejlesztettek. Ki lett egészítve olyan különleges alkatrészekkel, melyek az oldalirányú mozgáshoz szükségesek. A tok, melybe a szúnyogháló feltekeredik, nem fent, hanem oldalt található.

 

Az egy szárnyú erkélyajtók esetében egy tokot készítenek a szúnyoghálónak, míg kétszárnyúakhoz, vagy tolóajtókhoz csak két tokos oldalra húzható szúnyoghálót lehet felszerelni. Dupla tokos szúnyogháló esetén mindkét oldal zárható vagy nyitható, de módunk van arra is, hogy az egyiket rögzítsük, és csak a másikat használjuk.

Ha még nem döntötte el, milyen szúnyoghálóra van szüksége, tekintse meg kínálatunkat, és bátran vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

 

 

Ébred a természet – elérkezett a „szúnyogháló-szezon”!

 

Ébred a természet – elérkezett a „szúnyogháló-szezon”!Tavasszal mindannyian megkönnyeb-bülünk, hiszen egyre több fényhez jut szervezetünk, a nappalok hosszabbak, és már nem kell sokat várni a nyaralásokig. Ugyanakkor ezzel együtt megérkeznek a bogarak, amik nélkül a természet halott lenne, mégis az emberek többsége irtózik tőlük, legfőképp a szúnyogoktól.

 

Sajnos elég nehéz ellenük védekezni, de valamennyi ember minden eszközt bevet, vegyszeresen vagy házi praktikákkal, de abban mindannyian egyetértünk, hogy szúnyoghálóra szükség van otthonainkban. Mindegyik fajtája véd a rovarokkal szemben, emellett az is fontos, hogy a szálló pihéket, faleveleket se engedje a lakásba. Azonban minden esetben ügyelni kell arra, hogy ne akadályozza a fény és a levegő áramlását se.

 

Régebben csak a klasszikus, keretre kifeszített változatát lehetett beszerezni, ám ma már igen széles a választék. Praktikusság szempontjából a rolós szúnyogháló a legkedvezőbb kialakítás egyszerű kezelhetőségének köszönhetően, hiszen a nyári szezon után nem kell a keretet kiszedni az ablakból, mert a redőnyre van csatlakoztatva.

 

Ha szüksége van szúnyoghálóra, nálunk széles kínálatból válogathat!

 

 

Rolós szúnyoghálóval a nyugodt éjszakákért

 

Rolós szúnyoghálóval a nyugodt éjszakákértMár tombol a nyár, ilyenkor az emberek többsége legszívesebben egész nap tárva nyitva hagyná az ablakot. Ez sötétedés után fokozottan igaz, hiszen ha a klíma miatt napközben nem nyitunk ablakot, szellőztetni akkor is szükséges, amit a legcélszerűbb a hűvösebb, esti órákban elvégezni. Ennek azonban meg van az a hátránya, hogy amíg ébren vagyunk, ég a villany, megy a tévé, addig a fényre óriási mennyiségű rovar repül be az ablakon. Ennek megakadályozására a legideálisabb megoldást a rolós szúnyogháló jelenti.

Ha rolós szúnyoghálót használ, nyugodtan szellőztethet este lámpafény mellett, nem kell tőle tartania, hogy a rovarzümmögés, és főleg a szúnyogcsípés zavarja majd éjszaka. Amikor útban van, egyszerűen csak fel kell húzni. A rolós szúnyogháló ezen kívül hatékonyan kinn tartja a sokak számára allergiát jelentő nyárfa szöszöket és egyéb szennyeződéseket is.

Válassza Ön is a rolós szúnyoghálót, és élvezze a nyugodt éjszakákat nyitott ablak mellett is! Tekintse meg ajánlatainkat, és keressen minket bizalommal!

 

 

Ébred a természet! – Védekezzen a rovarok ellen szúnyoghálóval!

 

Ébred a természet! – Védekezzen a rovarok ellen szúnyoghálóval! Itt a tavasz, ami nem csak a jó idő eljövetelét jelenti, hanem a természet ébredését is, tehát hamarosan lehet számítani a különböző rovarokra és bogarakra, amik nem csak a kertben, de az ingatlanokban is szívesen tanyáznak, hiszen az éjszakák még hűvösek, ezért igyekeznek meleg helyen meghúzni magukat. Ha Ön nem szeretne teret adni ehhez, és távol tartaná őket az otthonától, döntsön már most a szúnyoghálók mellett!

A szúnyoghálók megfelelő védelmet biztosítanak a rovarokkal és a bogarakkal szemben, így biztos lehet benne, hogy nem az otthonában fognak elbújni a hűvös időjárás elől. Érdemes olyan szúnyoghálók mellett dönteni, amelyek egyszerűen kezelhetőek: tavasszal és egész évben ideális megoldásnak számítanak a rolós szúnyoghálók, a keveset használt, de védelemre szoruló ablakokra pedig fixkeretes típust érdemes választani.

Fedezze fel szúnyoghálóink kínálatát! Ha a vásárlás előtt kérdése lenne a termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Egyszerűség a hétköznapokban: A rolós szúnyoghálók előnyeiről röviden

Az emberek kedvelik az olyan megoldásokat otthonukban, amelyek egyszerűek, könnyen kezelhetőek és nem utolsó sorban praktikusak. Mivel a tavasz már javában tart, a vásárlók olyan szúnyoghálókat keresnek, amelyekre a már említett tényezők határozottan jellemzők. Ha Ön is ebbe a táborba tartozik és még nem találta meg az igazán praktikus terméket, döntsön a rolós szúnyoghálók mellett!

A rolós szúnyoghálók, ahogy a nevükből kikövetkeztethető, könnyedén fel- és lehúzhatók az ablakkeretekben, így tulajdonképpen csak egyszer kell foglalkozni a telepítésükkel, hiszen a téli hónapokban, működésükből fakadóan nem kell leszerelni a hálókat, ezzel pedig időt és energiát lehet spórolni. Nemcsak utóbbi szempont miatt bizonyulnak ideális választásnak a rolós szúnyoghálók, hanem a takarítás tekintetében is, hiszen könnyedén tisztán tarthatóak az ablakok.

Szerezze be kínálatunkból Ön is a rolós szúnyoghálókat, kérdéseivel keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Webáruház készítés