Új jelszó kérése
Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat

párkány ügyfélszolgálat

 

Telefonos

ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - péntekig:

 08:00-16:00 óráig

 

06-29/952-904

email: 

info@redonydiszkont.hu

Házhozszállítás

Belföldi szállítási díjak: 

Minimum vásárlási összeg

bruttó 2.000,-Ft. 

 

Fenti díjtételek futárszolgálattal belföldre szállítható termékek esetében érvényesek 

(maximum méret 235 cm). 

Külföldi szállítást nem tundunk vállalni!

A futárszolgálat 8:00-17:00 h között szállít csomagot hétfőtől -péntekig.

 

Futárszolgálat:

180 cm-es (csomagolással együtti méretig), 20 kg-os súlyhatárig: 

 

GLS Futárszolgálat

 

180 cm-es méretet meghaladó méretű TERJEDELMES CSOMAGOK szállítása, 40 kg-os összsúlyig, maximum 235 cm-es hosszig: 

MPL Futárszolgálat terjedelmes csomagokat szállító üzletága: 

 

Számlaszám:

(Raiffeisen Bank Zrt)

12012307-00335283-00100009
Cégnév: Fény-Őr Kft.

 

Házhozszállítás saját autóval, 60.-Ft/km, de minimum 5.000,-Ft. 


Redőny alkatrészek

Termékajánló
Partnereink
Hírlevél
Látogató számláló
0
1
5
4
9
1
4

Rolós szúnyoghálók

Fő kategória >Szúnyogháló >Rolós szúnyoghálók

szúnyogháló anyagát tekintve időjárásálló, üvegszálas, optikai szempontból láthatatlan anyagból készül. (antracit szürke)

Akár a redőnyök hasznos kiegészítő eleme is lehet, így az ablak-ablakszárny, ajtó nyugodtan nyitva is maradhat, a rovarok nem jutnak be a lakásba.

A szúnyogháló sínben fut, amely mindkét oldalon és a zárásnál a záró profilon elhelyezett szőrkefével zárja a rovarok útját. Ablakoknál fel, le irányban, rolós kivitelben (mobil) készül, ajtóknál pedig vízszintesen oldal irányban mozgatható.

 

A termékek elkészítési ideje min. 6-8 munkanap. 

 

Kérjük megrendelés esetén ezzel az idővel számoljon. Sorrend:

A rolós szúnyogháló előnyeiről

Télen, amikor hideg van, alig nyitjuk ki lakásunk ablakait, elég napi maximum tíz perc, hogy a szabad levegő beáramoljon és felfrissüljön lakásunk, közben pedig a rovaroktól sem kell tartanunk. Azonban nyáron már más a helyzet, ilyenkor, ha szép idő van, azért, ha rekkenő hőség van, akkor pedig egy kis légmozgásért nyitjuk az ajtót, ablakot. Ekkor azonban a bogarak, szúnyogok, legyek valóságos inváziójával kell megküzdeni, ezt pedig nem lehet másképp megoldani, csak szúnyogháló segítségével.

 

A rolós szúnyogháló előnyei:

A bogarak és a nem kívánt rovarok ellen talán az egyik legjobb megoldás a rolós szúnyogháló, mely ablakra és ajtóra is egyaránt felszerelhető, és a redőnyhöz, valamint a tolóajtóhoz hasonlóan működik. Az egyik legnagyobb előnye, hogy kialakításának köszönhetően könnyen eltávolíthatjuk, majd ha újra szükség van rá, egy mozdulattal visszahelyezhetjük a helyére, illetve leszedni sem muszáj, bizonyos típusokat elég csak felhúzni, mint a redőnyt. Ugye, mennyivel könnyebb így?

 

Forduljon hozzánk bizalommal és szereltessen fel korszerű, mobil szúnyoghálókat, hogy gondtalanul és zavartalanul tölthesse el a nyári napokat is!


Szúnyoghálós szerkezeteink alumíniumból, fehér és sötétbarna színben készülnek, igény szerint a RAL színskála alapján tudjuk festeni.

 

A rolós szúnyogháló és felszerelése

A rolós szúnyogháló az ablakok tokjára szerelhető fel, vagy esetleg a meglévő redőny lábszerkezetére, valamint abban az esetben, amikor új redőnyt készítünk, és a redőny tokjába építjük.

rolós szúnyoghálóAmikor egybeépítjük a redőnnyel, tehát ’kombi’ szúnyoghálót készítünk, szükségünk lesz egy redőnytokra, mely nagyobb, mint az eredeti méret, ugyanis kellemetlen, ha a két eszköz akadályozza egymást a működésben. Ha nagyobb a redőnytok, azzal a hátránnyal számolnunk kell, hogy ha a fal külső síkja és az ablaktok közötti távolság nem olyan mély, akkor a tok kiállhat a falból.

Tehát a megoldás, ha ilyen eset áll fent, hogy külön szerezzük be a redőnyt és a szúnyoghálót, és külön is szereljük fel. A sorrend: először a redőny, és ezután kell a szúnyoghálót a redőny tokja alá rakni, és a lábszerkezetre szerelni.

Nézzen körül kínálatunkban, és válassza az Ön számára ideális megoldást, valamint felmerülő kérdéseivel bátran forduljon munkatársainkhoz, mindenben készséggel segítünk Önnek!

 

Oldalra húzható szúnyogháló

oldalra húzható szúnyogháló

A nyár során rengeteg szúnyoggal, és egyéb lakásunkba tévedő repülő rovarral kell számolnunk. Megoldani könnyű, ha tudjuk, milyen szúnyoghálót szeretnénk, de a számos típus között nem könnyű eligazodni.

Milyen is az oldalra húzható szúnyogháló?

Akkor érdemes oldalra húzható szúnyogháló mellett dönteni, amikor az ajtóra szeretnénk szúnyoghálót, hiszen ez megkönnyíti dolgunkat: nem kell lehajolnunk a nyitáshoz, a záráshoz, tehát egyszerű a kezelése.

Az oldalra húzható szúnyogháló voltaképpen egy rolós szúnyogháló, melyet továbbfejlesztettek. Ki lett egészítve olyan különleges alkatrészekkel, melyek az oldalirányú mozgáshoz szükségesek. A tok, melybe a szúnyogháló feltekeredik, nem fent, hanem oldalt található.

 

Az egy szárnyú erkélyajtók esetében egy tokot készítenek a szúnyoghálónak, míg kétszárnyúakhoz, vagy tolóajtókhoz csak két tokos oldalra húzható szúnyoghálót lehet felszerelni. Dupla tokos szúnyogháló esetén mindkét oldal zárható vagy nyitható, de módunk van arra is, hogy az egyiket rögzítsük, és csak a másikat használjuk.

Ha még nem döntötte el, milyen szúnyoghálóra van szüksége, tekintse meg kínálatunkat, és bátran vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

 

 

Ébred a természet – elérkezett a „szúnyogháló-szezon”!

 

Ébred a természet – elérkezett a „szúnyogháló-szezon”!Tavasszal mindannyian megkönnyeb-bülünk, hiszen egyre több fényhez jut szervezetünk, a nappalok hosszabbak, és már nem kell sokat várni a nyaralásokig. Ugyanakkor ezzel együtt megérkeznek a bogarak, amik nélkül a természet halott lenne, mégis az emberek többsége irtózik tőlük, legfőképp a szúnyogoktól.

 

Sajnos elég nehéz ellenük védekezni, de valamennyi ember minden eszközt bevet, vegyszeresen vagy házi praktikákkal, de abban mindannyian egyetértünk, hogy szúnyoghálóra szükség van otthonainkban. Mindegyik fajtája véd a rovarokkal szemben, emellett az is fontos, hogy a szálló pihéket, faleveleket se engedje a lakásba. Azonban minden esetben ügyelni kell arra, hogy ne akadályozza a fény és a levegő áramlását se.

 

Régebben csak a klasszikus, keretre kifeszített változatát lehetett beszerezni, ám ma már igen széles a választék. Praktikusság szempontjából a rolós szúnyogháló a legkedvezőbb kialakítás egyszerű kezelhetőségének köszönhetően, hiszen a nyári szezon után nem kell a keretet kiszedni az ablakból, mert a redőnyre van csatlakoztatva.

 

Ha szüksége van szúnyoghálóra, nálunk széles kínálatból válogathat!

 

 

Rolós szúnyoghálóval a nyugodt éjszakákért

 

Rolós szúnyoghálóval a nyugodt éjszakákértMár tombol a nyár, ilyenkor az emberek többsége legszívesebben egész nap tárva nyitva hagyná az ablakot. Ez sötétedés után fokozottan igaz, hiszen ha a klíma miatt napközben nem nyitunk ablakot, szellőztetni akkor is szükséges, amit a legcélszerűbb a hűvösebb, esti órákban elvégezni. Ennek azonban meg van az a hátránya, hogy amíg ébren vagyunk, ég a villany, megy a tévé, addig a fényre óriási mennyiségű rovar repül be az ablakon. Ennek megakadályozására a legideálisabb megoldást a rolós szúnyogháló jelenti.

Ha rolós szúnyoghálót használ, nyugodtan szellőztethet este lámpafény mellett, nem kell tőle tartania, hogy a rovarzümmögés, és főleg a szúnyogcsípés zavarja majd éjszaka. Amikor útban van, egyszerűen csak fel kell húzni. A rolós szúnyogháló ezen kívül hatékonyan kinn tartja a sokak számára allergiát jelentő nyárfa szöszöket és egyéb szennyeződéseket is.

Válassza Ön is a rolós szúnyoghálót, és élvezze a nyugodt éjszakákat nyitott ablak mellett is! Tekintse meg ajánlatainkat, és keressen minket bizalommal!

 


Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.