Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat

párkány ügyfélszolgálat

 

Telefonos

ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - péntekig:

 08:00-16:00 óráig

 

06-29/952-904

email: 

info@redonydiszkont.hu

Házhozszállítás

Belföldi szállítási díjak: 

Minimum vásárlási összeg

bruttó 2.000,-Ft. 

 

Fenti díjtételek futárszolgálattal belföldre szállítható termékek esetében érvényesek 

(maximum méret 280 cm). 

Külföldi szállítást nem tundunk vállalni!

A futárszolgálat 8:00-17:00 h között szállít csomagot hétfőtől -péntekig, munkanapokon.

 

 

Redőny alkatrészek

Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás

Redőnyautomaták

Főkategória >Redőnyautomaták

Az automaták a redőnygurtni felcsévélésére szolgálnak.

Fehér, sötétbarna, antracit és mogyoró színben rendelhetők.

Új antracit szürke színben is elérhető már a redőnyautomata.

Az automaták rugói minden típusnál felhúzott állapotban vannak, így nem kell szétszerelni, csak a gurtnit vagy zsinórt ráakasztani a kiálló fülre, vagy zsinórra.

 

 

Redőnyautomatával Ön is csak jól járhat!

redőnyautomata Zavarja, hogy a redőny zsinórja folyamatosan ott lóg az ablak sarkában? Esetleg a kisállata játszik vele és fél, hogy beleakad? Akkor ne várjon tovább, Önnek is jó megoldást nyújt a redőnyautomata!

A redőnyautomata hatalmas előnye, hogy a zsinórt, amellyel a redőny felhúzása történik, egy belső tokba tekeri fel, ezzel lényegében láthatatlanná téve. Használata abból a szempontból is előnyös, hogy míg a hagyományos szorítóval felszerelt redőnyöknél csak egy apró fém tárgy fogja meg a redőny súlyát, addig a redőnyautomata esetében a felcsévélt zsinór is tartja, ez által pedig tartósabbá válik az egész konstrukció.

Ráadásul tudta Ön, hogy a redőnyautomatánál a szerkezet anélkül szorítja a megfelelő helyre a zsinórt, hogy azzal kellene bajlódnia, hogy felbillentse a szorítót? Ezért akár fél kézzel is könnyedén használhatóvá válik a redőny.

Amennyiben szeretne Ön is élni a redőnyautomata előnyeivel, tekintse meg kínálatunkat, és válasszon termékeink közül!


prev
12
next


prev
12
next

Sorrend:

Vele könnyebb: redőnyautomata

Egy redőnnyel sokkal komfortosabbak a mindennapok, hatékonyan tudjuk kizárni a világosságot, ha arra van szükség, elzárhatjuk az életünket a kíváncsi tekintetek elől és még hőszigetelni is tudunk vele. Minden évszakban ki tudjuk használni a redőny előnyeit, ám az sem mindegy, hogy mivel és hogyan használjuk az árnyékolót. Az olyan praktikus kiegészítők, mint amilyen a redőnyautomata, segítenek, hogy a redőny használata gyerekjáték legyen.

A redőnyautomata egyszerre teszi esztétikusabbá és könnyebben kezelhetővé az árnyékolót. Gondoljon csak bele, nélküle mennyivel macerásabb lenne a redőny mozgatása! A hevedernek megvan a maga hosszúsága, amit nehéz lenne kezelni redőnyautomata nélkül. A heveder lelógna, útban lenne, beleakadnánk és még koszossá is válna, így azonban csak annyi van szem előtt, amennyire szükség van a redőny mozgatásához.

Keressen fel minket bizalommal, és válogasson többféle redőnyautomatánk közül, vásároljon minőségi kiegészítőket és alkatrészeket árnyékolójához! Több színben, könnyen felszerelhető kivitelben kaphatóak a redőnyautomaták!


Webáruház készítés