Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat

párkány ügyfélszolgálat

 

Telefonos

ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - péntekig:

 08:00-16:00 óráig

 

06-29/952-904

email: 

info@redonydiszkont.hu

Házhozszállítás

Belföldi szállítási díjak: 

Minimum vásárlási összeg

bruttó 2.000,-Ft. 

 

Fenti díjtételek futárszolgálattal belföldre szállítható termékek esetében érvényesek 

(maximum méret 280 cm). 

Külföldi szállítást nem tundunk vállalni!

A futárszolgálat 8:00-17:00 h között szállít csomagot hétfőtől -péntekig, munkanapokon.

 

 

Redőny alkatrészek

Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás

Műanyag redőnyök

Főkategória >Műanyag redőnyök

 

Műanyag redőny 

Néhány fontos információ:

 

  • A kész redőnyök árai 1 négyzetméterre vonatkoznak, mely tartalmazza az ÁFA összegét és a redőnyhöz tartozó kiegészítőket, alkatrészeket (redőny automata, redőny gurtni, redőnyláb bevezető, csavarok, tükörgombok).
  •  
  • A megrendelt redőnyök 6 munkanap alatt elkészülnek, és kiszállításra kerülnek. 
  • 1,3 m2 alatti méretek esetében az ár darabáras, vagyis az 1,3 m2 ára a darabár.
  • Műanyag redőnyök motorizálását nem javasoljuk és cégünk nem is vállalja. Erre vonatkozó igénnyel kérjük ne keressenek bennünket. 
  • Motorizálást kizárólag alumínium redőnyök esetében vállalunk. 

A termékek elkészítési ideje kb. 8-10 munkanap.

Főszezonban, vagyis 05.01-től 09.30-ig a szállítási idő: 3-6 hét. 

(Terheltségünktől függően lehet rövidebb és hosszabb is az elékészítési idő.)

Kérjük megrendelés esetén ezzel az idővel számoljon. 
Sorrend:

Zavaró fények kizárva

A redőnyök már hosszú évek óta szolgálják az emberek kényelmét és zavartalan pihenését. Több változata is ismert, de ezek közül a legköltséghatékonyabb a műanyag redőny. Két fő típusát különböztetjük meg, a hagyományosat és az új típusút. Az új típusú műanyag redőnyök közé tartozik a sima, kombi és alu.

Fő eltérés a hagyományos és újszerű redőnyök között az anyag és technika, mellyel készülnek. A hagyományos tok vége vaslemezből készül, a tengely fémcsapszegekkel illeszkedik hozzá. Ezzel szemben az új típusú műanyag redőnyök tokvége öntött alumíniumból, gyárilag festett vas vagy alumínium toklemezzel és műanyagból vagy fémből készült tengelyből áll.

A redőnylécek kapcsolódási pontjainál mindig perforálva vannak, melynek két fő oka a szellőztetés, és ha nincs teljesen leengedve a fény szűrt áteresztése. Így lakása mindig friss levegőjű, de a káros napsugaraktól és a zavaró fényektől mentes lehet.

Ha Ön is megbízható, minőségi és költséghatékony árnyékolási megoldást szeretne otthonába, válasszon műanyag redőny kínálatunkból!

Kombi redőnyök előnyei

A redőnyök egy igencsak költséghatékony és praktikus változatát képzik a kombi redőnyök. Ez a típus a redőnydobozon belül egy beépített rolós szúnyoghálóval is el van látva. Egymástól függetlenül működtethetőek, mivel a redőny lefutója dupla sínnel van felszerelve. Míg a külső oldalon a redőny palástja, addig a nyílászáró felöli oldalon a szúnyogháló sínje kerül elhelyezésre.

Kialakítása miatt a kombi redőnyöket főként ablakokon célszerű használni, de erkélyajtókra is alkalmazhatóak egyéni megrendelés szerint. A kombi redőnyök tehát nem csak árnyékolnak, de védenek a rovaroktól és a levegőben szálló szennyeződésektől, falevelektől és egyéb nem kívánatos tárgyaktól. A szúnyogháló minden esetben tartós üvegszálból készül, kialakítása és színe miatt pedig távolról szinte észre sem vehető.
A kombi redőnyök a legmagasabb fokozatú komfortot biztosítják Önnek, hogy zavartalanul pihenhessen otthonában. Ha Ön is szeretné ezt a költséghatékony redőny típust otthonába, forduljon hozzánk bizalommal!

A redőny hibákról bővebben

műanyag redőnyAz árnyékolók között ma már többféle típusból válogathatunk, de még mindig redőnyből találunk a legtöbbet az ablakokon. A redőnyök is képesek meghibásodni, elromlani. A leggyakoribb redőny hibákat vettük sorra.

A legtöbben azzal szembesülnek a redőny használata során, hogy a lamellák akadnak, a redőnyt nem lehet mozdítani se fel, se le. Ezen óvatos, kézi mozgatással lehet segíteni, de ha a kelleténél többször találkozunk vele, hívjunk szerelőt. Amikor a redőny megmakacsolja magát, és nem akar megmozdulni, ott a gurtni hibájára érdemes gyanakodni, mert beakadhatott vagy felcsavarodhatott a zsinór. Ha rendszeresen ferdén csúsznak a redőnylécek, lehet, hogy nem elég vízszintesen szerelték fel a redőnytokot. Vizsgáltassuk meg szakemberrel, valóban ez az oka-e a rendellenes működésnek.

Mindannyian arra vágyunk, hogy a lehető legkevesebb problémával kelljen szembesülnünk az árnyékolók használata közben. Érdemes megelőzni a gondokat minőségi termékek vásárlásával. Megbízható redőnyt vásárolna? Forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

Miért jó a világos színű redőny?

Miért jó a világos színű redőny?A műanyag redőnyök világa rendkívül változatos – nagy választék vár arra, aki szeretne élni a lehetőséggel, és ezt a típust választaná az árnyékoláshoz. Persze az dilemmát okozhat, hogy milyen színű műanyag redőny mellett tegyük le a voksunk a rendelés során. Nézzük meg, miért is járunk jól, ha világosat választunk!

 

A világos árnyalatok köztudottan feldobják a látványvilágot, és ez igaz akár az egész ház esetében is. Egyrészt kívülről sem fog komornak tűnni az ingatlan, másrészt leeresztett redőnyökkel odabent sem kell, hogy úgy éreznünk, hogy szűk a tér. A világos színek pozitívan hatnak az elmére, ezért érdemes őket minél többet alkalmazni a lakókörnyezetünkben. Ezen felül a műanyag redőny esetében a világos színek megadják nekünk azt az előnyt, hogy a hosszú évekig használt darabokon sem látszik meg igazán a nap ereje.

 

Keressen minket Ön is bizalommal, ha szeretne kiváló minőségű műanyag redőnyöket rendelni – nálunk biztosan megtalálja azt, amire szüksége van, és a redőny árak is kedvezőek!

 

Redőnyökkel a nyugalomért és csendért

Redőnyökkel a nyugalomért és csendértÖnt is zavarja otthonában a kintről beszűrődő zaj? Ha nem a világ legcsendesebb utcájában áll a háza, akkor sajnos megvan annak az esélye, hogy rendszeresen megzavarják a nyugalmát a város zajai. Az ablak előtt elsüvítő autók, a forgalom zaja, az éjszaki élettel járó nyüzsgés, a szomszéd kutyák, az utcán játszó szomszéd gyerekek, és így tovább. Megannyi újra és újra ismétlődő zajforrás. Mit lehet tenni ellene? Nem kell mindjárt költözést fontolgatnia, elég, ha gondoskodik a minőségi zajszigetelésről.

 

A zajt kirekeszteni színvonalas nyílászárókkal, vastag ablaküveggel, dupla ablakokkal vagy éppen egy jó redőnnyel is lehet. A redőnyöket a többség általában arra használja, hogy árnyékoljon vele vagy éjszakai nyugalmát biztosítja vele. A redőnyök azonban sokkal sokoldalúbbak annál, mintsem csupán a fényt lehessen kirekeszteni velük.

 

A redőnyök alkalmasak arra is, hogy tompítsák a zajokat, kirekesszék a nem kívánatos zörejeket. A lehúzott redőny kiválóan szigetel nem csak a hideg, de a zaj ellen is. Ez azonban csak akkor működik, ha a redőnye alapanyagában és kivitelezésében is minőséget képvisel.

 

Ilyen redőnyt keres? Nálunk megtalálja!

 

 

 

A műanyagról bővebben

A műanyagról bővebbenA műanyagot napjainkban széles körben használják, hiszen rengeteg dolgot lehet belőle készíteni. Alkatrészek, redőnyök, virágtartók, rengeteg féle használati tárgy készül ebből az alapanyagból. De miért is olyan kifizetődő műanyagból gyártani például egy redőnyt, melyek ennek az anyagnak az előnyös tulajdonságai?

 

A műanyagnak nagyon jó a hőszigetelő képessége. A fa vagy alumínium nyílászárókkal, illetve árnyékolókkal összehasonlítva messze a műanyag teljesít a legjobban. Ezért műanyag redőnnyel hatékonyan megtámogathatjuk a ház energiatakarékos működését. Ez azt jelenti, hogy jól megválasztott nyílászárókkal és árnyékolókkal akár 60%-kal is csökkenthetjük a fűtéssel kapcsolatos kiadásokat. A műanyag ezen felül nagyon jó befektetés is, mert kiváló ár/érték aránnyal rendelkezik. A műanyag olcsó, mégis megbízható, hosszú ideig kitart és gyakorlatilag karbantartani sem kell, ezért okos és kifizetődő választás. Végül a műanyag környezetbarát, mert miután már kiszolgálta az idejét, könnyen újrahasznosítható és egyéb használati tárgyak készíthetőek belőle.

 

Keressen minket bizalommal, és érdeklődjön műanyag redőnyeinkről!

 

 

Hogyan lesz az olcsó redőnyből drága redőny?

Hogyan lesz az olcsó redőnyből drága redőny?Hazánkban egyre népszerűbb árnyékoló eszköz a redőny. Számtalan előnye van, amiért érdemes ezt választani: hőszigetelés, hangszigetelés, árnyékolás, betörésvédelem. Azonban nem mindegy, hogy milyen minőségűt választunk!

Szinte biztosan nem járunk jól, ha a redőny ára az elsődleges szempont a választásnál. Sajnos a piacon nagyon sok a silány minőségű termék. Ezekkel csak az árnyékolást oldhatjuk meg, és azt is csak ideig-óráig. Nem fognak sokat javítani a lakás hőszigetelésén, nem fognak megfelelően működni, sokszor kell majd javíttatnunk őket. Logikusan végiggondolva egy minőségi redőny, hiába kerül többe, hosszú távon mégis megtakarítást eredményez, míg egy olcsóbb csak ráfizetés lesz, a rengeteg bosszúságról nem is beszélve. Ha valóban szeretne javítani lakása hőszigetelésén, és az árnyékolást is szeretné tartósan megoldani, minőségi redőny beszerzésén gondolkodjon!

Forduljon hozzánk bizalommal! Az általunk forgalmazott redőnyök minőségével és árával garantáltan meg lesz elégedve!

Redőny lehet függöny nélkül, de függöny nem lehet redőny nélkül!

Redőny lehet függöny nélkül, de függöny nem lehet redőny nélkül!Az árnyékolók széles választékot kínálnak mindazoknak, akik még nem találták meg a tökéletes árnyékolástechnikai eszközt az ablakaikra. Természetesen mindenki maga döntheti el, hogy mit talál a legelőnyösebbnek, de vannak olyan alapvető termékek, amiket nem érdemes lehagyni az ablakról.

 

Örök kérdés például az, hogy a függöny, vagy a redőny jobb választás, esetleg mindkettőre szükség van. Mi amondóak vagyunk, hogy ha egyet választhat, a redőnyt semmiképpen se hagyja ki! A függöny és a redőny együtt alkotnak igazán ütős párosítást, azonban úgy gondoljuk, hogy a függöny a nélkülözhetőbb a kettő közül. Igen, valóban változatos, dekoratív, és elrejt a kíváncsi tekintetek elől, de a redőny pozitív tulajdonságait nem nélkülözheti egyetlen otthon sem.

 

A függönyös ablak redőny nélkül csak fél siker, a redőny függöny nélkül egy kis lépésre van a tökéletességtől. Ha azt szeretné, hogy egyszerre legyen dekoratív, otthonos és biztonságos is az ablaka, mindkettőt érdemes felszereltetni. A redőny szigetel, energiát takarít meg, tompítja a zajszennyezést, véd a betörők ellen, hosszú távon lehet rá számítani. A függöny otthonosabbá, esztétikusabbá teszi a lakást.

 

Keressen minket elérhetőségeinken, és vásároljon redőnyt kínálatunkból!


Webáruház készítés