Új jelszó kérése
Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat

párkány ügyfélszolgálat

 

Telefonos

ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - péntekig:

 08:00-16:00 óráig

 

06-29/952-904

email: 

info@redonydiszkont.hu

Házhozszállítás

Belföldi szállítási díjak: 

Minimum vásárlási összeg

bruttó 2.000,-Ft. 

 

Fenti díjtételek futárszolgálattal belföldre szállítható termékek esetében érvényesek 

(maximum méret 280 cm). 

Külföldi szállítást nem tundunk vállalni!

A futárszolgálat 8:00-17:00 h között szállít csomagot hétfőtől -péntekig.

 

 

Redőny alkatrészek

Termékajánló
Hírlevél
Látogató számláló
0
1
9
7
2
9
0
Fizetési megoldás

Alumínium redőnyök

Fő kategória >Alumínium redőnyök

A termékek elkészítési ideje kb. 8-10 munkanap.

Főszezonban, vagyis 05.01-től 09.30-ig a szállítási idő:

3-6 hét. 

(Terheltségünktől függően lehet rövidebb és hosszabb is az elékészítési idő.)

Kérjük megrendelés esetén ezzel az idővel számoljon. Sorrend:

Alumínium redőny

Néhány fontos információ:

  • A kész redőnyök árai 1 négyzetméterre vonatkoznak, mely tartalmazza az ÁFA összegét és a redőnyhöz tartozó kiegészítőket, alkatrészeket is (redőny automata, redőny gurtni, redőnyláb bevezető, csavarok, tükörgombok).
  • A megrendelt redőnyök 4-5 nap alatt elkészülnek, és kiszállításra kerülnek. 1,3 m2 alatti méretek esetében az ár darabáras, 
  • vagyis az 1,3 m2 ára a darabár.
  • Az alumínium redőnyök vásárolhatóak motorizált kivitelben is. Ebben az esetben külön kérjük kiválasztani a redőnymotort és az Ön számára szükséges vezérlést. 
  • Motorizált redőnyök esetében a gurtni, automata és egyéb kiegészítők árát nem vonjuk le a redőnyből, mert ezeket ajándékként adjuk a standard redőnyöknél.
  • A motorizált redőnyök esetében a motorokat beépítjük a redőnybe és beállítjuk egy alap végállásra. Az esetek többségében nincs szükség utólagos állításra.  

A termékek elkészítési ideje kb. 4-5 munkanap.

(Terheltségünktől függően lehet rövidebb és hosszabb is az elékészítési idő.)

Kérjük megrendelés esetén ezzel az idővel számoljon.

Miért jó választás az alumínium redőny?

Miért jó választás az alumínium redőny?A redőny kiválasztása és megvásárlása során több szempontot is érdemes figyelembe venni, mielőtt döntenénk. Ezek között szerepel, hogy az adott darab mennyire lesz kitéve sérülésveszélynek, kell-e biztonsági funkciót is betöltenie, vagy épp mennyire szeretnénk tartós megoldást találni.

Az alumínium redőny rengeteg lehetőséget rejt magában. Az anyaga miatt kevéssé sérülékeny, ebből következően pedig kifejezetten tartós megoldás. Földszinti lakásoknál, családi házaknál azért is ajánlott, mert a fém akadályt jelenthet a rosszindulatú emberek számára is, akik be szeretnének hatolni otthonunkba – vagy legalábbis késlelteti őket, amely idő alatt leleplezhető a szándékuk.

Tisztításuk egyszerű, karbantartásuk többnyire házilag is megoldható, ezért nem jelent külön gondot a használatuk. Az alumínium redőny olyan árnyékoló, amely sokoldalúsága miatt széles körben örvend nagy népszerűségnek.

Szeretne Ön is alumínium redőnyt rendelni? Nálunk megteheti! Ne habozzon hát, keressen minket bizalommal!

 

 

Miért jobb a redőny a függönynél? – A zajszennyezésről

Miért jobb a redőny a függönynél? – A zajszennyezésrőlSokan a sötétítő függönyökre esküsznek, ha árnyékolástechnikáról van szó, azonban nem ez a legpraktikusabb megoldás, amit választhatunk. Rohanó világunkban ugyanis egyre erősebb a zajszennyezés, amit a nyugodt és pihentető alváshoz a lehető legjobban érdemes mérsékelni.

Zajszennyezésnek azt a jelenséget nevezzük, amikor nagy és folyamatos a háttérzaj, akár még éjjel is – például egy nagyvárosban. Okozhatja ezt a közlekedés, a túl nagy tömeg, szinte bármi, ami hangot ad, de egy biztos, az egészségre hosszútávon káros hatással van.

A redőnyök segítenek csökkenteni a zajszennyezés mértékét az otthonunkban, még akkor is, ha a nyílászáróink nem annyira modernek, így mérsékelhetik a problémából fakadó következményeket is. Egy jó redőny tehát nem csak a naptól, fénytől véd, hanem bizonyos mértékig a hangoktól is. Ez az, aminek tekintetében egyetlen függöny sem érhet fel egy redőnnyel.

Döntsön jól, és válasszon Ön is redőnyt otthonába! Kínálatunkban számos műanyag és alumínium redőny kapott helyet!

 


Webáruház készítés