Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat

párkány ügyfélszolgálat

 

Telefonos

ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - péntekig:

 08:00-16:00 óráig

 

06-29/952-904

email: 

info@redonydiszkont.hu

Házhozszállítás

Belföldi szállítási díjak: 

Minimum vásárlási összeg

bruttó 2.000,-Ft. 

 

Fenti díjtételek futárszolgálattal belföldre szállítható termékek esetében érvényesek 

(maximum méret 280 cm). 

Külföldi szállítást nem tundunk vállalni!

A futárszolgálat 8:00-17:00 h között szállít csomagot hétfőtől -péntekig, munkanapokon.

 

 

Redőny alkatrészek

Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás

Alumínium redőnyök

Főkategória >Alumínium redőnyök

A termékek elkészítési ideje kb. 8-10 munkanap.

Főszezonban, vagyis 05.01-től 09.30-ig a szállítási idő:

3-6 hét. 

(Terheltségünktől függően lehet rövidebb és hosszabb is az elékészítési idő.)

Kérjük megrendelés esetén ezzel az idővel számoljon. Sorrend:

Alumínium redőny

Néhány fontos információ:

  • A kész redőnyök árai 1 négyzetméterre vonatkoznak, mely tartalmazza az ÁFA összegét és a redőnyhöz tartozó kiegészítőket, alkatrészeket is (redőny automata, redőny gurtni, redőnyláb bevezető, csavarok, tükörgombok).
  • A megrendelt redőnyök 4-5 nap alatt elkészülnek, és kiszállításra kerülnek. 1,3 m2 alatti méretek esetében az ár darabáras,
  • vagyis az 1,3 m2 ára a darabár.
  • Az alumínium redőnyök vásárolhatóak motorizált kivitelben is. Ebben az esetben külön kérjük kiválasztani a redőnymotort és az Ön számára szükséges vezérlést.
  • Motorizált redőnyök esetében a gurtni, automata és egyéb kiegészítők árát nem vonjuk le a redőnyből, mert ezeket ajándékként adjuk a standard redőnyöknél.
  • A motorizált redőnyök esetében a motorokat beépítjük a redőnybe és beállítjuk egy alap végállásra. Az esetek többségében nincs szükség utólagos állításra.

A termékek elkészítési ideje kb. 4-5 munkanap.

(Terheltségünktől függően lehet rövidebb és hosszabb is az elékészítési idő.)

Kérjük megrendelés esetén ezzel az idővel számoljon.

Miért jó választás az alumínium redőny?

Miért jó választás az alumínium redőny?A redőny kiválasztása és megvásárlása során több szempontot is érdemes figyelembe venni, mielőtt döntenénk. Ezek között szerepel, hogy az adott darab mennyire lesz kitéve sérülésveszélynek, kell-e biztonsági funkciót is betöltenie, vagy épp mennyire szeretnénk tartós megoldást találni.

Az alumínium redőny rengeteg lehetőséget rejt magában. Az anyaga miatt kevéssé sérülékeny, ebből következően pedig kifejezetten tartós megoldás. Földszinti lakásoknál, családi házaknál azért is ajánlott, mert a fém akadályt jelenthet a rosszindulatú emberek számára is, akik be szeretnének hatolni otthonunkba – vagy legalábbis késlelteti őket, amely idő alatt leleplezhető a szándékuk.

Tisztításuk egyszerű, karbantartásuk többnyire házilag is megoldható, ezért nem jelent külön gondot a használatuk. Az alumínium redőny olyan árnyékoló, amely sokoldalúsága miatt széles körben örvend nagy népszerűségnek.

Szeretne Ön is alumínium redőnyt rendelni? Nálunk megteheti! Ne habozzon hát, keressen minket bizalommal!

 

 

Miért jobb a redőny a függönynél? – A zajszennyezésről

Miért jobb a redőny a függönynél? – A zajszennyezésrőlSokan a sötétítő függönyökre esküsznek, ha árnyékolástechnikáról van szó, azonban nem ez a legpraktikusabb megoldás, amit választhatunk. Rohanó világunkban ugyanis egyre erősebb a zajszennyezés, amit a nyugodt és pihentető alváshoz a lehető legjobban érdemes mérsékelni.

Zajszennyezésnek azt a jelenséget nevezzük, amikor nagy és folyamatos a háttérzaj, akár még éjjel is – például egy nagyvárosban. Okozhatja ezt a közlekedés, a túl nagy tömeg, szinte bármi, ami hangot ad, de egy biztos, az egészségre hosszútávon káros hatással van.

A redőnyök segítenek csökkenteni a zajszennyezés mértékét az otthonunkban, még akkor is, ha a nyílászáróink nem annyira modernek, így mérsékelhetik a problémából fakadó következményeket is. Egy jó redőny tehát nem csak a naptól, fénytől véd, hanem bizonyos mértékig a hangoktól is. Ez az, aminek tekintetében egyetlen függöny sem érhet fel egy redőnnyel.

Döntsön jól, és válasszon Ön is redőnyt otthonába! Kínálatunkban számos műanyag és alumínium redőny kapott helyet!

 

Új alumínium redőnyeit rendelje meg tőlünk, ha nem szeretne túl sokat várni rájuk!

Új alumínium redőnyeit rendelje meg tőlünk, ha nem szeretne túl sokat várni rájuk!Szüksége van új redőnyökre? A legjobbat szeretné és esze ágában sincsen várni rá a kelleténél többet? Egy kis kutatás után bárki könnyen megtalálhatja azt a terméket, ami minden várakozásának megfelel és még ár-értékarányban is ideális számára. Ám gondot jelenthet az elkészítés ideje és akkor még nem beszéltünk a kiszállításról sem!

Forduljon hozzánk bizalommal és szerezze be új alumínium redőnyeit a mi cégünktől! Miért érdemes minket választania? Garantáljuk, hogy nem fog csalódni bennünk, mert valóban mindenben az ügyfeleink és vásárlóink kedvében járunk! A színvonal fenntartása mellett arra is törekszünk, hogy alumínium redőnyök rövid idő alatt elkészüljenek, a megrendelő igényei alapján. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a megrendelt árnyékolót minimális idő alatt elkészüljenek! Ezután már csak a beszerelés van hátra és Ön el is kezdheti használni új redőnyeit!

Keressen meg minket a megadott elérhetőségeink egyikén és érdeklődjön az új alumínium redőny rendelés részleteiről!

Alumínium redőnyök rolós szúnyoghálóval: sokoldalú árnyékolás otthonának!

Alumínium redőnyök rolós szúnyoghálóval: sokoldalú árnyékolás otthonának!A megbízható árnyékoló olyan dolog, amin nem szabad spórolni, hiszen a nyugalmunk múlik rajta. Érdemes hát olyan árnyékoló eszközöket szereltetni az ablakokra, amiket hosszú távon is úgy tudunk használni, hogy azok minden szempontból képesek legyenek kiszolgálni az igényeinket.

Az alumínium redőny ebbe a kategóriába tartozik. Mindenekelőtt az alumíniumnak köszönhetően a lamellái igazán erősek, ellenállnak a mindennapos használatnak, az idő múlását is jól tűrik és nem utolsó sorban az időjárás változatos kihívásaival is képesek felvenni a harcot.

Az általunk kínált alumínium redőnyök előnyei ezekben a pozitív jellemzőkben még korántsem merülnek ki. Mi olyasmit kínálunk, amire mindenkinek szüksége van. Kényelmes, biztonságos megoldás, ha egy árnyékolóval nemcsak a zaj vagy a zavaró fény ellen védekezhet, hanem a kellemetlen rovarok ellen is. Az alumínium redőnyeink között rolós szúnyoghálóval kiegészített modelleket is talál, ami megkönnyíti akár egész évben a rovarok elleni védekezést. Nem kell külön beépíttetni, akár az összes ablakon használhat praktikus, rolós szúnyoghálókat.

Ha érdeklik alumínium redőnyeink rolós szúnyoghálóval, keressen minket elérhetőségeink egyikén!


Webáruház készítés