Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat

párkány ügyfélszolgálat

 

Telefonos

ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - péntekig:

 08:00-16:00 óráig

 

06-29/952-904

email: 

info@redonydiszkont.hu

Házhozszállítás

Belföldi szállítási díjak: 

Minimum vásárlási összeg

bruttó 2.000,-Ft. 

 

Fenti díjtételek futárszolgálattal belföldre szállítható termékek esetében érvényesek 

(maximum méret 280 cm). 

Külföldi szállítást nem tundunk vállalni!

A futárszolgálat 8:00-17:00 h között szállít csomagot hétfőtől -péntekig, munkanapokon.

 

 

Redőny alkatrészek

Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás

Redőny gurtnik és zsinórok

Főkategória >Redőny gurtnik és zsinórok


Sorrend:

Mire figyeljen redőnygurtni vásárlásakor?

 

Manapság, ha valaki redőnygurtnit szeretne vásárolni, tapasztalhatja, hogy különböző méretekben állnak rendelkezésre. Ilyenkor elsőre nagyon nehéz kiválasztani azt a terméket, amire valóban szükség van, azonban bizonyos szempontokat előtérbe helyezve nem jelenthet kihívást a megfelelő redőnygurtni megvásárlása.

 

Az első és legfontosabb redőnygurtni vásárlásakor, hogy az automata méreteit vegye figyelembe, hiszen ha túl széles, vagy keskeny hevedert vásárol, nem fogja tudni használni. Ezen kívül azt is számításba kell vennie, hogy a redőnylécek mekkora súllyal rendelkeznek. Ha régi típusú, fából készült, vagy alumínium redőnye van, akkor erős, strapabíró redőnygurtnit kell vásárolnia.

 

A kínálatunkban többféle redőnygurtniból válogathat, így biztosan megtalálhatja az ideális terméket. Ha a vásárlás előtt kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, vagy a kiválasztásban kérné segítségünket, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Érdekességek: A redőnykészítés története

 

redőny ár

Napjainkban a redőny az egyik legkedveltebb árnyékoló, melynek számos típusa elérhető, külön alkatrészek is egyszerűen beszerezhetőek, emellett a redőny árak is kedvezőek. De hol is keressük ennek a remek árnyékolónak az eredetét?

 

Az 1800-as években Németországban, Esslingenben egy asztalos mester megalkotta az első redőny szerkezetet, amely csupán egymáshoz kapcsolódó falécekből állt. Sínben fel- lehúzható volt, fatengelyre tekeredett fel. Ezt a típust, mely a redőnyök őse, azóta is esslingeni redőny néven ismerjük.

 

A faredőnyök gyártása, a németek ismereteire alapozva, hazánkban is

megkezdődött, a legnagyobb gyárosok, Hajós, Kondor, Korányi és Fröhlich is foglalkoztak vele. Az egyre tökéletesebb kivitelű redőnyök hamar közkedveltté váltak, ám a II. világháború okozta negatív körülmény erre is rányomta bélyegét. A 1960-as évek elején újra egyre több otthonban használták az esslingeni redőnyt, de az igazi áttörés 20 évvel később volt, amikor a német alapanyagok elterjedtek hazánkban, és jelentősen emelkedett a minőség.

 

Nálunk magas színvonalú árnyékolók, alkatrészek és kedvező redőny árak várják! Nézzen körül kínálatunkban!


Webáruház készítés