Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat

párkány ügyfélszolgálat

 

Telefonos

ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - péntekig:

 08:00-16:00 óráig

 

06-29/952-904

email: 

info@redonydiszkont.hu

Házhozszállítás

Belföldi szállítási díjak: 

Minimum vásárlási összeg

bruttó 2.000,-Ft. 

 

Fenti díjtételek futárszolgálattal belföldre szállítható termékek esetében érvényesek 

(maximum méret 280 cm). 

Külföldi szállítást nem tundunk vállalni!

A futárszolgálat 8:00-17:00 h között szállít csomagot hétfőtől -péntekig, munkanapokon.

 

 

Redőny alkatrészek

Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás

Alumínium hajlított ablakpárkány

Főkategória >Alumínium hajlított ablakpárkány

A párkányokat méretre vágva küldjük.

Nem kell egész szálat vásárolnia, csak annyit amennyire szüksége van!

Díjmentes méretre vágás! 

 

Alumínium hajlított ablakpárkány csak előrendelésre. 

Aktuális szállítási időről a főoldalon tájékozódhat!

Kizárólag fehér színben forgalmazunk alumínium párkányokat!

 

 

Az alumínium hajlított és az extrudált ablakpárkány

 

Az alumínium ablakpárkányok közül választhatunk hajlítottat és extrudáltat is. Akár kültéri, akár beltéri ablakpárkányról van szó, az extrudált alumínium ablakpárkány a gyártási technikának köszönhetően kivételesen erős és nagyon jó minőségű párkányt eredményez. Azoknak ajánljuk, akik minimális karbantartással és időráfordítással keresnek időtálló megoldást ablakpárkány tekintetében.

 

A hajlított alumínium ablakpárkány egy alumínium lemez hajlítása során készül el, de nem olyan masszív, mint az extrudált alumínium ablakpárkány. Az első és hátsó hajlítások a vízvédelmet hivatottak biztosítani.

 

Akármelyik  mellet dönt, az alumínium párkány hosszú életű és ellenáll a viszontagságoknak.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink valamelyikén és kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Szakképzett és profi csapatunk minden felmerülő kérdésére válaszol!

 

Ha ablakpárkányra van szüksége, rövid időn belül és megbízható munkával teljesítjük megrendelését! Tekintse meg referenciáinkat és keressen minket most!


prev
12
next


prev
12
next

Sorrend:

Ablakpárkány tisztítási praktikák

ablakpárkányA kültéri párkány jelentősen ki van téve a környezeti hatásoknak, ezért fontos, hogy odafigyeljen a tisztítására. Az ablakpárkány sokáig megőrzi szépségét, ha gondoskodik az ápolásáról. Léteznek jól bevált házi praktikák, amelyek segítségével ragyogóvá varázsolhatja a legmakacsabb szennyeződésekkel teli párkányt is!

Amennyiben a horganyzott ablakpárkányon fekete folt van, petróleumos ronggyal dörzsölje le! A fémtisztító, de a hámozott főtt burgonya leve is kitűnő megoldást nyújt a makacs szennyeződések, foltok ellen.

Ha szeretne még ragyogóbb felületet, akkor keverjen össze fél liter petróleumot fél deci ecettel és a párkányra szórt súrolóport jól locsolja át a folyadékkal, majd alaposan dörzsölje át! Ezután bő vízzel mossa le, és törölje szárazra!

Az tisztítást negyedévente végezze el alaposan, és a felület sokáig ragyogó marad. Lecserélné meglévő ablakpárkányát? Alumínium párkányt keres? Nézzen körül széles kínálatunkban, nálunk megtalálja, amit keres!

Aluminium hajlított ablakpárkányok: letisztult megoldás

Aluminium hajlított ablakpárkányok: letisztult megoldásMinőség és minializmus. Aluminium hajlított ablakpárkányaink pontosan ezt kínálják azoknak a vásárlóknak, akik az egyszerű megoldásokat részesítik előnyben. Ön is azok közé tartozik, akik nem szeretnek valamit már rögtön az elején pótolni, mert az nem bírta a strapát?

Az aluminium hajlított ablakpárkány letisztult megjelenésével, tiszta, fehér színével és minőségi kivitelezésével azokat is meg fogja győzni, akik mindennek alaposan utánajárnak. A fehér szín mindenhová illik, minden ablakot dekoratívvá tesz.

Az általunk kínált alumínium hajlított ablakpárkányok legnagyobb előnye, hogy nagyon hosszú ideig gond nélkül, tökéletesen tudják ellátni a feladatukat, és mindezt ráadásul minimális törődés mellett teszik. Amennyiben igény van rá, szívesen méretre is vágjuk vásárlóinknak a kiválasztott aluminium hajlított ablakpárkányokat, így azokat egyszerűen és gyorsan a helyükre lehet igazítani.

Válassza az ablakpárkányokból is az egyszerű, de nagyszerű megoldásokat! Ha aluminium hajlított ablakpárkányunk felkeltette érdeklődését, elérhetőségeinken megtalál minket a részletekkel kapcsolatban!


Webáruház készítés