Fogyasztó Barát

Ügyfélszolgálat

párkány ügyfélszolgálat

 

Telefonos

ügyfélszolgálat:

Hétfőtől - péntekig:

 08:00-16:00 óráig

 

06-29/952-904

email: 

info@redonydiszkont.hu

Házhozszállítás

Belföldi szállítási díjak: 

Minimum vásárlási összeg

bruttó 2.000,-Ft. 

 

Fenti díjtételek futárszolgálattal belföldre szállítható termékek esetében érvényesek 

(maximum méret 280 cm). 

Külföldi szállítást nem tundunk vállalni!

A futárszolgálat 8:00-17:00 h között szállít csomagot hétfőtől -péntekig, munkanapokon.

 

 

Redőny alkatrészek

Termékajánló
Hírlevél
Fizetési megoldás

Végzárók, kiegészítők

Főkategória >Végzárók, kiegészítők

Tudnivalók a végzárókról és kiegészítőkről

 

Felújitja vagy éppen lecseréli nyílászáróit? Ebben az esetben szüksége lesz ablakpárkányra is és az ahhoz szükséges kiegészítőkre.

 

Nálunk a lehető legjobb helyen jár, mert webáruházunk széles kínálattal rendelkezik ablakpárkányokból és a párkányokhoz való kiegészítőkből!

 

Végzáróra van szüksége? Rendeljen tőlünk most végzárót, hogy tovább szebbek maradjanak ablakpárkányai. Akár műanyag, akár aluminium ablakpárkánnyal rendelkezik, végzáró használatával elérheti, hogy párkánya esztétikusabban nézzen ki, de arra is tökéletes választás, hogy védjen az esetleg élesebb vagy kiállóbb párkányvégektől, így csökkenti a balesetek kockázatát. Vásároljon kedvező áron kültéri vagy beltéri ablakpárkány végzáróinkból és tegye szebbé ablakait!

 

Felújításhoz, karbantartáshoz ajánljuk kiváló minőségű tömítő anyagainkat: a purhab vagy szilikon, színes vagy színtelen változatban alkalmazható a párkányok fugázására.

 

Keressen minket bizalommal, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Milyen szúnyoghálót érdemes választanunk?

 

Amikor új otthonunkba költözünk, vagy felújítjuk lakásunkat, számos kérdés felmerül bennünk, hogy melyek azok a kiegészítők, amik feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy komfortosabban érezzük magunkat. Az egyik ilyen kiegészítő a szúnyogháló.

 

A szúnyoghálók manapság már többféle kerettel elkészíthetők, lehetnek alumíniumból, illetve műanyagból is. Mindkét anyag rendkívül időtálló és gazdaságos megoldást jelent, az anyagválasztást elsősorban a környezet határozza meg.

 

Fontos eldöntenünk, hogy fix keretes szúnyoghálót szeretnénk-e, vagy sem. Fix keret esetén, mivel a szúnyoghálót kívülről kell rögzíteni, elengedhetetlen az előzetes felmérés, hogy hogyan kivitelezhető a beépítés. Valamint a fix keretes szúnyogháló, legyen az alumínium, vagy műanyag, remekül tisztítható és télen akár könnyedén leszerelhető.

 

Termékeinkkel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén, munkatársaink készséggel segítenek Önnek mindenben!



Sorrend:

Webáruház készítés